Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 17:10

Στο φορέα διαχείρισης προστατευμένων περιοχών η Κοιλάδα του Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπερψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και NATURA».

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Φάμελλος Σωκράτης ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημά μας να συμπεριληφθεί και το «Κοιλάδα Αχελώου» στο όνομα του Φορέα και να γίνει: "Φορέας Διαχείρησης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων, και Μετεώρων."


Ευχαριστούμε επίσης τους Βουλευτές Άρτας Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Στύλιος για τη βοήθεια και στήριξη του αιτήματός μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, Καπερώνης Χρήστος, για τη συνεχή παρακολούθηση του θέματος και την παρουσία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το Νομοσχέδιο.

Η αναγνώριση και επίσημα σπο την Πολιτεία της ονομασίας "Κοιλάδα Αχελώου” δικαιώνει τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, κατοίκων και από τις τέσσερις περιφέρειες της περιοχής και όχι μόνο για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας... δηλώνει η ομάδα εργασίας της Κοιλάδας του Αχελώου.

Ακολουθήστε τη σελίδα στο διαδίκτυο facebook.com/acheloosvalleygreece

http://evrytanianet.blogspot.gr

 

 
Διαβάστηκε 755 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.