Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 11:44

Εντυπωσίασε στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου η θεατρική παράσταση το «ΜΑΜ» από το ΔΗΠΕΘΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την σκηνοθέτη Νάντια Ζαρκάδα και τους ηθοποιούς της Εφηβικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου. Ειδικότερα, αυτές τις ημέρες ανεβάζουν την θεατρική παράσταση το «ΜΑΜ» του Σάκη Σερέφα σε λύκεια της πόλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του 2ου ΕΠΑΛ για την παράσταση:

Την Τετάρτη 7/2/2018 το σχολείο μας καλωσόρισε τη χαρισματική σκηνοθέτη Νάντια Ζαρκάδα και τους ηθοποιούς της Εφηβικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, που αυτές τις ημέρες ανεβάζουν στα Λύκεια του Αγρινίου τη θεατρική παράσταση το «ΜΑΜ» του Σάκη Σερέφα.

Οι ηθοποιοί απέδειξαν περίτρανα το χάρισμά τους στην υποκριτική τέχνη καταφέρνοντας χωρίς σκηνική και ηχητική υποστήριξη, να καθηλώσουν ακροατήριο 90 μαθητών.

Η παράσταση -πανθομολογουμένως- όχι μόνο μάγεψε και διασκέδασε τους μαθητές, αλλά και τους ευαισθητοποίησε και τους προβλημάτισε.

Το «ΜΑΜ» πραγματική πνευματική και ψυχική τροφή για εφήβους που την έχουν ανάγκη για τη διαμόρφωση στάσης, ιδιαίτερα σε «χαλεπούς» για τη ζωή πολιτιστικούς καιρούς.
Θέλουμε να συγχαρούμε τη δράση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου που μας ξαφνιάζει ευχάριστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τις καινοτόμους δράσεις που υλοποιεί.

Η θεατρική παιδεία θεωρείται εκ των ουκ άνευ, στη διαπαιδαγώγηση και μόρφωση της νέας γενιάς και αποδεικνύεται εμπράκτως ότι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κ. Καραγιώργος Νικόλαος και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν σε βάθος.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.