Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 18:54

Δημόσιο: «Ανοιχτές» 282 θέσεις για προσλήψεις υπαλλήλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις 282 θέσεις που είναι ανοιχτές στο δημόσιο τομέα για προσλήψεις προσωπικού, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.

Συνοπτικά:

1) Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής: Πρόσληψη προσωπικού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει με την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 πρόσληψη φυλακτικού προσωπικού για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: ΩΩ3Ε465Π4-ΞΥΗ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων θα δέχεται τις αιτήσεις των υποψήφιων στην παρακάτω διεύθυνση:

Ταχ. Δ/νση: Αλκιβιάδου 233
Ηλεκτρ. Δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταχ. Κωδικας: 185 36
Πληροφορίες: A.Kουτσή
Τηλέφωνο: 210-4590753, 210-4590774
fax: 210-4180921
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 12-02-2018, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 13:00.

2) Περιφέρεια Αττικής: Πρόσληψη προσωπικού

Η Περιφέρεια Αττικής προσκαλεί υποψηφίους δικηγόρους για άσκηση.
Η μηνιαία αποζημίωση των ασκούμενων δικηγόρων ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στο Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής, πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε οικείο Δικηγορικό Σύλλογο του Νομού Αττικής, ήτοι στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς. Στην περίπτωση που δεν έχουν εγγραφεί, πρέπει να έχουν καταθέσει αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους στους ως άνω Συλλόγους και να μην έχουν λάβει ακόμα αριθμό μητρώου, επειδή εκκρεμεί η αποδοχή της αίτησής τους ή να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για εγγραφή στους ως άνω Συλλόγους και, εφόσον επιλεγούν, να εγγράφονται ταυτόχρονα µε την έναρξη της άσκησής τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: ΩΟΣΟ7Λ7-ΩΗ5
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Α) Οι υποψήφιοι δικηγόροι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στο Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής, για διάρκεια έξι (6) μηνών {υποψήφιοι κατηγορίας Α’}, να υποβάλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr).

Β) Οι ασκούμενοι δικηγόροι στο Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής που επιθυμούν παράταση της άσκησής τους για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών {υποψήφιοι κατηγορίας Β’}, να υποβάλουν σχετική αίτηση, κατόπιν της οποίας μπορεί, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να παραταθεί ο χρόνος άσκησής τους για ένα εξάμηνο ακόμη και για μία μόνο φορά για κάθε ασκούμενο και μόνον για όσες θέσεις δεν θα καλυφθούν κατά το τρέχον εξάμηνο.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, ώρες: 08:00- 14:00, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Αττικής, Λ. Συγγρού 80- 88, Αθήνα, Τ.Κ. 11741, απευθύνοντάς τη στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Εκπαίδευσης Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132065053, κ. Σ. Καραγιάννη και 2132065157, κ. Π. Καραστεργίου). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και την 9η Φεβρουαρίου 2018
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εκπαίδευσης Προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής, επί της Λ. Συγγρού 80- 88, Αθήνα, Τ.Κ. 11741 (αρμόδιες υπάλληλοι: Σ. Καραγιάννη, τηλ. επικοινωνίας: 2132065053 και Π. Καραστεργίου, τηλ. επικοινωνίας: 2132065157, ώρες: 08:00- 14:00).

3) Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου: Πρόσληψη προσωπικού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου προκηρύσσει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έργο «Συντήρηση Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πέτρας Λέσβου» που υλοποιείται με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας, για χρονικό διάστημα 8 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Ειδικότητα: ΠΕ Αρχιτέκτονας Μηχανικός με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων

• Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
• Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) auto cad
• Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη), συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).
Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: ΩΣΓΝ4653Π4-ΦΓΑ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Σαπφούς 22, Μυτιλήνη Τ.Κ. 81131 – Λέσβος,
υπόψη κας Παχού Ευφροσύνης (τηλ. επικοινωνίας: 22510-22087)

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 06-02-2018

4) Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών: Πρόσληψη προσωπικού

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98, τον Ν.4485/4.8.17 καθώς και την απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία. 269η /22.12.17 του ΔΣ ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., για την υλοποίηση του έργου «Danubius-PP», που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στο πλαίσιο του «H2020», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Π. Μιχαλόπουλο (Ερευνητή Β΄) του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του ΕΛ.ΚΕΘ.Ε. προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι: Αντικείμενο/Παραδοτέα: Συγγραφή εκθέσεων, βοήθεια στην ολοκλήρωση των παρακάτω Tasks

10.2 που αφορά την δημιουργία επικοινωνιακού υλικού για το πρόγραμμα
10.3. Δημιουργία και διατήρηση της Ιστοσελίδας (σε στενή επαφή με την εταιρεία που έχει επιλεχθεί από τον συντονιστή του προγράμματος) η οποία θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο επικοινωνίας του έργου. Δημιουργία ειδικών τμημάτων που θα απευθύνονται σε ερευνητές, εκπαιδευτικούς, διαχειριστές και τον ιδιωτικό τομέα.
10.4..Επικοινωνία και συντονισμός με άλλα ερευνητικά Κέντρα στο Εξωτερικό. Παρουσιάσεις των αποτελεσμάτων άλλων δραστηριοτήτων προβολής (σχολικά έργα, ανταγωνισμός ιδεών). Δημιουργία ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου που θα παρέχει κάθε εξάμηνο ενημερωμένες εκθέσεις για όλες τις δραστηριότητες που εμπλέκονται στην κοινοπραξία DANUBIUS-PP,.
10.5. Συμμετοχή στην διοργάνωση καινοτόμων μεθοδών και η συμμετοχή των σχολείων. 10.6. Δημιουργία των κοινωνικών δικτύων για το πρόγραμμα DANUBIUS-PP, με στόχο τη μετάδοση μηνυμάτων σύλληψης για σκοπούς ταχείας διάδοσης και την δημιουργία εικονικού διάλογου με άλλα σχετικά προγράμματα και το ευρύ κοινό
Στο πλαίσιο της ανωτέρω σύμβασης ανατίθεται η εκτέλεση έργου με τις παρακάτω προϋποθέσεις: Χρονική διάρκεια και Συμβατικό Τίμημα ( Συνολικό κόστος της σύμβασης): Ο συνολικός χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου εκτιμάται σε 12 μήνες και η συνολική αμοιβή του ανωτέρω έργου συμφωνείται μέχρι το ποσό των 25.000 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ αν αυτός υφίσταται, και των εργοδοτικών εισφορών όπου απαιτείται από τον νόμο.

Αρ. Προκήρυξης: 20043/867 (ΑΔΑ: Ω4Μ0ΟΡΡΘ-ΣΘΑ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην έδρα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι) (46,7 χιλ.) Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 13/02/2018
(πληροφορίες τηλ.2291076331)

5) Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (με σύμβαση ανάθεσης έργου) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ευφυή και Αυτοματοποιημένα Συστήματα για τη Σχεδίαση, Προσομοίωση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων Προϊόντων και Διεργασιών – ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και κωδικό MIS 5002462 στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύου Μεταφορών (ΙΜΕΤ).

ΘΕΣΗ

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύου Μεταφορών (ΙΜΕΤ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου, στην οποία θα προσδιορίζεται η αποκλειστική απασχόληση στην Πράξη. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της θέσης με τον αντίστοιχο κωδικό της. ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 06/2018

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Πολιτικός Μηχανικός ή Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ή Χωροτάκτης Μηχανικός
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Συμμετοχή στην αποτύπωση των ροών εργασιών που αποσκοπεί στη μoντελοποίηση των διαδικασιών συστημάτων αυτοματισμού και ευφυΐας, με στόχο τη βελτίωση υφιστάμενων προϊόντων ή δοκιμή προτύπων μέσω της χρήσης εργαλείων συλλογής και αξιοποίησης δεδομένων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Πτυχίο ΑΕΙ Πολιτικού Μηχανικού ή Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού ή Χωροτάκτη Μηχανικού 2
2. Μεταπτυχιακός τίτλος στο Σχεδιασμό, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών
3. Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
4. Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ερευνητικά έργα στον τομέα των μεταφορών (προετοιμασία παραδοτέων, συμμετοχή σε συναντήσεις έργων, συμμετοχή σε δράσεις δημοσιότητας, κτλ.)
5. Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικές με τον τομέα των μεταφορών
6. Ανακοινώσεις σε εθνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια σχετικές με τον τομέα των μεταφορών

Αρ. Προκήρυξης: 8971(ΑΔΑ: 6Ρ8Ν469ΗΡ8-Σ5Ρ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα στη διεύθυνση:
ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ)
6ο χλμ Χαριλάου-Θέρμης 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00

6) Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ( ΙΠΤΗΛ ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «MATHISIS – Managing Affective-learning THrough Intelligent atoms and Smart InteractionS» – «MATHISIS», με κωδικό ΚΟΗ.02.2294, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ
Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ( ΙΠΤΗΛ ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 17111

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Ανάπτυξη αλγορίθμων και προγραμματισμός για εκπαιδευτικές ηλεκτρονικές οντότητες. Ανάπτυξη αλγορίθμων και προγραμματισμός παιγνίων για συνεργατική εκπαίδευση. Προγραμματισμός και ανάπτυξη αλγορίθμων για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
2. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
3. Γνώση Προγραμματισμού σε νευρωνικά δίκτυα για επεξεργασία εικόνας και βίντεο

Αρ. Προκήρυξης: 17111(ΑΔΑ: Ω4ΘΟ469ΗΡ8-ΑΡΛ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:
ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)
6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310-4641610 εσωτ. 133 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κ. Βρέτος Νικόλαος).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00

7) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη προσωπικού

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει ότι προκειμένου να καλύψει διδακτικές ανάγκες του Τμήματος Στατιστικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Σχολής επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, ενδιαφέρεται να προσλάβει από έναν διδάσκοντα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου βάσει των διατάξεων του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980 (ΦΕΚ 112 Α’), όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 28 παρ. 3 του ν. 4386/2016 και το άρθρο 84, παρ. 16α του ν. 4485/2017, για επικουρικό διδακτικό έργο στα κάτωθι μαθήματα Εαρινού Εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018:

– Μαθηματικές Μέθοδοι
– Γραμμική Άλγεβρα ΙΙ
– Εφαρμογές Στατιστικών Μεθόδων σε Επιχειρησιακά Προβλήματα
Αρ. Προκήρυξης: 652/26.02.2018 (ΑΔΑ:6Γ1Ι469Β4Μ-23Ω)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά θα αποστέλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ.: 210 8203111-112-113

8) Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) ανακοινώνει την προκήρυξη μιας θέσης μέλους Διδακτικού Προσωπικού (ΔΕΠ), λόγω αιτήματος για εξέλιξη στην επόμενη βαθμίδα, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1398/29-12-2017 (τ’Γ) ως ακολούθως:

Τομέας Ανθρωπιστικών και Πολιτικών Επιστημών
Μια θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα Καθηγητή με γνωστικό Αντικείμενο «Γενική Φιλοσοφία με έμφαση στην Ελληνική Φιλοσοφία»
Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: 7ΦΞΦ6-Λ6Τ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν απευθείας στη Γραμματεία της Κοσμητείας της ΣΝΔ ή ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή (Τέρμα Λεωφόρου Χατζηκυριάκου, ΤΚ 18539, Πειραιάς, τηλ. 210451644/622) την αίτηση υποψηφιότητας τους, καθώς και όλα τα απαραίτητα για την κρίση δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 19/03/2018
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία Κοσμητείας ΣΝΔ (τηλ.210-4581644/309)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΝΔ (www.hna.gr) και στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ (www.hellenicnavy.gr)

9) Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσληψη προσωπικού

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει την πρόσληψη Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, για ανάθεση διδακτικού έργου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη διδακτικών αναγκών των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων, Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. και Διεθνούς Εμπορίου του Ιδρύματος, κατά το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.
Tα διδακτικά αντικείμενα για τους Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες, που προκηρύσσονται είναι τα παρακάτω:

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων Διδακτικά αντικείμενα για Επιστημονικούς Συνεργάτες
Γνωστικό Αντικείμενο:
– Οικονομικά ή και Αγροτική Οικονομία
Διδακτικά αντικείμενα για Εργαστηριακούς Συνεργάτες
– Οπωροκηπευτικά
– Στατιστική
– Οικονομικά ή και Αγροτική Οικονομία
– Κλινική Κτηνιατρική και Ζωικά προϊόντα ή Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
– Διασφάλιση Ποιότητας
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ
Διδακτικά αντικείμενα για Επιστημονικούς Συνεργάτες
Γνωστικό Αντικείμενο:
– Στοιχεία μηχανών ΙΙ
– Τριβολογία
Διδακτικά αντικείμενα για Εργαστηριακούς Συνεργάτες
– CAD I
– CAD III
– Σχεδιασμός προϊόντων ΙΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου με έδρα την Καστοριά
Διδακτικά αντικείμενα για Επιστημονικούς συνεργάτες
– Στατιστική επιχειρήσεων
Διδακτικά αντικείμενα για Εργαστηριακούς συνεργάτες
– Στατιστική επιχειρήσεων

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ι. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Τ.Ε.Ι.
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα) εσωτερικού ή ισότιμο εξωτερικού. 2. Διδακτορικό δίπλωμα σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. 3. Τέσσερα τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας καταλλήλου επιπέδου ή, αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων, αντιστοίχων σε κάθε περίπτωση, με το επιστημονικό επίπεδο και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι δύο έτη αυτοδύναμη διδασκαλία στο γνωστικό αντικείμενο του Τομέα σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού. 4. Συναφής προς το αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται επιστημονική δραστηριότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης ερευνητικών έργων, η οποία αποδεικνύεται από τρεις τουλάχιστον πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους.
ΙΙ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Τ.Ε.Ι.
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα) εσωτερικού ή ισότιμο εξωτερικού. 2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται. 3. Πέντε τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία έτη διδακτικό έργο σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού. 4. Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης τμήματος ερευνητικού έργου καταλλήλου επιπέδου στην ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται. Β.- α) Όπου γίνεται αναφορά σε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών ή διδακτορικό δίπλωμα, αν πρόκειται για τίτλους ιδρυμάτων εξωτερικού, πρέπει οι τίτλοι αυτοί να έχουν αναγνωρισθεί ως ισότιμοι προς τους αντίστοιχους τίτλους του εσωτερικού. β) Ως επαγγελματική δραστηριότητα που απαιτείται ως προσόν για την κατάληψη θέσης Επιστημονικού ή Εργαστηριακού Συνεργάτη δεν συνυπολογίζεται αυτή που τυχόν αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή διδακτορικού διπλώματος και συνδέεται με σχετική υποχρέωση που επιβάλλουν τα σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα ή οι σπουδές. γ) Όπου προβλέπονται αυτοδύναμες δημοσιεύσεις, νοούνται και οι δημοσιεύσεις στις οποίες ο υποψήφιος είναι ο κύριος ερευνητής. δ) Από τα αρμόδια όργανα πρόσληψης
Αρ. Προκήρυξης: Φ.ΔΔ.1/2.2/343 (ΑΔΑ: 6ΑΑ446914Β-ΨΜ3)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό, στις Γραμματείες των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων, Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. και Διεθνούς Εμπορίου του Ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες στις Γραμματείες των παραπάνω Τμημάτων που δέχεται όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: φάκελο έως και 13-2-2018

10) Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων: Πρόσληψη 2 ατόμων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων (ΕΦ. Α. Τρικάλων), που εδρεύει στα Τρίκαλα, ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως πέντε (5) μήνες, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 21 του ν.2190/1994, όπως ισχύει, για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών της, ως ακολούθως:

Δύο (2) θέσεις, ειδικότητας ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων:
Μία (1) θέση για τους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία Τρικάλων
Μία (1) θέση, για τον αρχαιολογικό χώρο Μετεώρων Καλαμπάκας
Αρ. Προκήρυξης: ΣΟΧ 1/2017

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 καινα την υποβάλουν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλοξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση :
Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, Δ. Καλαμάτα, αρ. 3 – Τ.Κ.42131 – Τρίκαλα, γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη κ. Μαρίας Θεοφάνους και κ. Φωτεινής Μαντζάνα, τηλ. επικοινωνίας 243107664

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 12-02-2018

11) Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσληψη προσωπικού

Η Συνέλευση του Τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’ αριθμ. 423/23-1-2018 συνεδρίασή της, αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018, κατόπιν της υπ’ αριθμ. Φ. 125.5/7/188935/Ζ2/3- 11-2017 απόφασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και της υπ’ αριθμ. 128/19-12-2017 απόφασης της Συγκλήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980, όπως ισχύει, για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων:

Α. ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
1) PHA-Α21 -NEW Αναλυτική Χημεία (2ου εξαμήνου σπουδών)
2) PHA-Α25 -NEW Φυσιολογία Ι (2ου εξαμήνου σπουδών)
3) PHA-Y 225 Φυσιολογία ΙΙ (4ου εξαμήνου σπουδών)
4) PHA-Y 428 Βιοανόργανη Χημεία – Μοριακή Προσομοίωση (8ου εξαμήνου σπουδών)
5) PHA-YΕ 525 Φαρμακοοικονομία (10ου εξαμήνου σπουδών)
Β. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
1) PST – G – 201 Εκπαίδευση και Πρακτική Άσκηση στη Νοσοκομειακή Παρασκευή Φαρμάκων και Συστημάτων Παρεντερικής Διατροφής
2) PST – H – 201 Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ
3) PST – H – 203 Φαρμακοοικονομία

Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: ΩΖΛΩ469Β7Θ-ΓΧ2
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, αίτηση και να δηλώσουν το μάθημα ή γνωστικό αντικείμενο, για το οποίο ισχύει η αίτησή τους.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έως 21-2-2018
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πανεπιστήμιο Πατρών Γραμματεία Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ.: 26504, ΡΙΟΝ ΑΧΑΪΑΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.pharmacy.upatras.gr
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ.: 2610-962300 FAX: 2610-969180
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι 21-2-2018

12) Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσληψη προσωπικού

Η Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’ αριθμ. 687/22-1-2018 συνεδρίασή της, αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018, κατόπιν της υπ’ αριθμ. Φ. 125.5/7/188935/Ζ2/3- 11-2017 απόφασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και της υπ’ αριθμ. 128/19-12-2017 απόφασης της Συγκλήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980, όπως ισχύει, για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων:

1) «Ανατομία Ι» 2) «Φαρμακολογία Ι» 3) «Φυσιολογία Ι» 4) «Παιδιατρική» 5) «Μαιευτική – Γυναικολογία» 6) «Μικροβιολογία Ι» 7) «Υγιεινή» 8) «Εντατική Θεραπεία» 9) «Οφθαλμολογία» 10) «Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση» 11) «Αναπνευστικό» 12) «Καρδιαγγειακό» 13) «Αιμοποιητικό» 14) «Εισαγωγή στις Κλινικές Δεξιότητες – Πρώτες Βοήθειες» 15) «Βιολογία ΙΙ» 16) «Βιοχημεία ΙΙ»
Αρ. Προκήρυξης: ΑΔΑ: ΨΡΖ8469ΒΘ-77Τ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, αίτηση και να δηλώσουν το μάθημα ή γνωστικό αντικείμενο, για το οποίο ισχύει η αίτησή τους.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έως 21-2-2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πανεπιστήμιο Πατρών Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ.: 26504, ΡΙΟΝ ΑΧΑΪΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.med.upatras.gr/gr/Pages/default.aspx MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΤΗΛ.: 2610-969108, 2610-969104 FAX: 2610-996103

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι 21-2-2018

13) Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Αλμωπίας: Πρόσληψη 4 ατόμων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Δ. Αλμωπίας, που εδρεύει στην Αριδαία, της Π.Ε. Πέλλας της Κ. Μακεδονίας, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΥΕ Εργατών-τριών Γενικών Καθηκόντων, Αριδαία Πέλλας
2ΥΕ Υδρομετρητών, Αριδαία Πέλλας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης-Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας, Πλατεία Αγγελή Γάτσου 1, Τ.Κ. 584 00, Αριδαία Πέλλας.

Πληροφορίες στο τηλ.: 23840 24590

14) Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: Πρόσληψη 2 ατόμων (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, 12μηνης διάρκειας, με δοκιμαστική 3μηνη περίοδο και δυνατότητα παράτασης, συνολικά δύο (2) ατόμων, ως εξής:

1ΠΕ Πληροφορικός/Μηχανικός Η/Υ με Εμπειρία στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών), ΚΩΔΙΚΟΣ 2017_ΜΕ_ΕΣΕ06_ΒΕ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ openABEKT
1ΠΕ Πληροφορικός/Μηχανικός Η/Υ με Εμπειρία στoν Έλεγχο, Διαχείριση και Υποστήριξη σε επίπεδο Λογισμικού Συστημάτων των Εξυπηρετητών Ανάπτυξης & Δοκιμαστικής Λειτουργίας Διαδικτυακών Υπηρεσιών, ΚΩΔΙΚΟΣ 2017_ΜΕ_ΕΣΕ07_ΒΕ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: ΈΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΟ openABEKT.

Για τη Θέση 1:
ΑΠΑITOYMENA ΠΡΟΣΟΝΤΑ
– ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ
– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ FRONT-END ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Για τη Θέση 2:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
– ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ
ΓNΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
– ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ
– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ:

ELASTIC SEARCH, MONGO DB, NGINX, VARNISH, SHIBBOlETH, LDAP/AD
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση (με κωδικό της θέσης για την οποία εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα και έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων του Ε.Κ.Τ.) και να την υποβάλουν συνημμένα με όλα τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, αποκλειστικά ηλεκτρονικά επί ποινή αποκλεισμού, μέσω της ιστοσελίδας: https://registry.ekt.gr

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 7273900 (αρμόδια κ. Τριανταφυλλίδου Δ.), (11.00π.μ.-14.00μ.μ.), (ταχ. διεύθυνση: Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 6ος όροφος, Τ.Κ. 116 35, Αθήνα), ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο e-mail: registry.ekt.gr με σαφή αναφορά στο θέμα του μηνύματος και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προκήρυξης.
Όλη η επικοινωνία κατά της διάρκειας της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 09-02-2018

15) Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Πρόσληψη 5 ατόμων

Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη των αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 18 μήνες, συνολικά πέντε (5) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
5ΥΕ Καθαριότητας, Αθήνα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασιλίσσης Σοφίας 15, Τ.Κ. 106 74, Αθήνα, (υπόψιν κας Μαρίας Ζελιαναίου ή κας Ροδής Χριστοδούλου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 1313263, 213 1313295 αντίστοιχα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 09-02-2018

16) 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης: Πρόσληψη 25 ατόμων

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο της Π.Ε. Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Κέντρων Υγείας με τις αποκεντρωμένες μονάδες τους της παραπάνω Υ.ΠΕ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν των 24 μηνών, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 8ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 4ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Χάρακα, ΧΑΡΑΚΑ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Άνω Βιάννου, ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Μοιρών, ΜΟΙΡΕΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 4ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Καστελλίου, ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 4ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Περάματος, ΠΕΡΑΜΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Ανωγείων, ΑΝΩΓΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής, ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
3ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 4ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Σπήλιου, ΣΠΗΛΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 8ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Ρεθύμνου, ΡΕΘΥΜΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 8ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Κισσάμου, ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 8ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Βάμου, ΒΑΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 4ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Χανίων, ΧΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
3ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Ηρακλείου, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. 7ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1ΥΕ Καθαριστών-τριών, με 6ωρη ημερήσια απασχόληση, Κ.Υ. Ηρακλείου/Υποκατάστημα Αλικαρνασσού, Μ.Υ. Ηρακλείου/Υποκατάστημα Αλικαρνασσού, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων,
3ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών, Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 715 00, Ηράκλειο Κρήτης,
(υπόψη κ. Γαρεδάκη Ευλαμπίας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 2813 404429

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018

17) Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας: Πρόσληψη 3 ατόμων

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών της, για το Σπήλαιο Παιανίας Ν. Αττικής, το Σπήλαιο και το Μουσείο Πετραλώνων Ν. Χαλκιδικής και το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας Ν. Τρικάλων, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, 5μηνης διάρκειας, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Σπήλαιο Παιανίας Αττικής
1ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Σπήλαιο και Μουσείο Πετραλώνων, Δήμος Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής
1ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης
Σπηλαίου Θεόπετρας, Δήμος Καλαμπάκας Τρικάλων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στις ταχ. διευθύνσεις:

Α) Για τη θέση Σπήλαιο Παιανίας:
Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας, Γραμματεία, Αρδηττού 34Β, Τ.Κ. 116 36, Αθήνα, (υπόψη κ.κ. Χρυσάνθης Θεοδωρακοπούλου και Ασπασίας Λαγοπόδη). Πληροφορίες στα τηλ.: 210 9210473, 210 9232358.
Β) Για τις θέσεις στο Σπήλαιο και Μουσείο Πετραλώνων, καθώς και στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας:
Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας, Γραμματεία, Ναυαρίνου 28, Τ.Κ. 551 31, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, (υπόψη κ.κ. Δήμητρας Μεντεκίδου και Χρύσας Σελεπίδου). Πληροφορίες στο τηλ.: 2310 410185
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 13-02-2018

18) Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας: Πρόσληψη 25 ατόμων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αναγκών σε καθαριότητα του Υπουργείου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 18 μήνες, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

22ΥΕ Καθαριότητας, Αθήνα (εντός του Ν. Αττικής)
3ΥΕ Καθαριότητας, Θεσσαλονίκη (εντός του Ν. Θεσσαλονίκης).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Αμαλιάδος 17, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, (υπόψη κ.κ. Λιοσάτου Ελβίρας και Δημητριανάκη Κωνσταντίνας).
Πληροφορίες στα τηλ.: 213 1515190 και 213 1515193 αντίστοιχα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

19) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Πρόσληψη 100 ατόμων

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για τις ανάγκες καθαριότητας αυτής, εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ρεθύμνης, Καρδίτσας, Κοζάνης, Έβρου, Σερρών, Αιτωλακαναρνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Πρέβεζας, Πέλλας, Κυκλάδων και Λέσβου, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και

18 μήνες, συνολικά εκατό (100) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
14 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών Αττικής
7 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών Αττικής
12 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών Αττικής
3 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Αττικής
16 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Πειραιώς Αττικής
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Βοιωτίας (Δ. Θηβαίων)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Ευβοίας (Δ. Χαλκιδέων)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Ρεθύμνης Κρήτης
(Δ. Ρεθύμνης)
2 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας Θεσσαλίας (Δ. Καρδίτσας)
17 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσσαλονίκης Κ. Μακεδονίας
5 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Κοζάνης Δ. Μακεδονίας (Δ. Κοζάνης & Δ. Εορδαίας)
5 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Έβρου, (Δ. Αλεξανδρούπολης & Δ. Ορεστιάδας)
5 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Σερρών, (Δ. Σερρών)
2 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, (Δ. Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Ηλείας, (Δ. Πύργου)
3 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Μεσσηνίας, (Δ. Καλαμάτας & Δ. Τριφυλίας)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας, (Δ. Πρέβεζας)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας, (Δ. Έδεσσας)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π. Ν. Αιγαίου, Π.Ε. Κυκλάδων (Δ. Μήλου)
1 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας Π. Β. Αιγαίου, Π.Ε. Λέσβου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Β’, Γραφείο 704, Καρ. Σερβίας 10, Τ.Κ.105 62, Αθήνα.
Πληροφορίες στα τηλ.: 210 3375096, 210 3375543 και 210 3375124
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7Ζ0ΠΗ-8ΔΤ/document
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας: Πρόσληψη 5 ατόμων
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, που εδρεύει στην Κέρκυρα της Π.Ε. Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της,
ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 5μηνης συνολικά πέντε (5) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας
1ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Παλαιό Παλαιόπολης Μον Ρεπό
1ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας
1ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Μουσείο Αντιβουνιώτισσας
1ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, Παλαιό Φρούριο, Τ.Κ. 491 31, Κέρκυρα,
(υπόψη κ. Βλάσση Κωνσταντίνου).
Πληροφορίες στο τηλ.: 26610 48310

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018

20) Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα: Πρόσληψη 2 ατόμων

Το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα που εδρεύει στο Αιγάλεω της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με την προκήρυξη υπ.αριθ. 361, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δύο (2) ατόμων για τις θέσεις Τακτικού Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) Καθηγητών, ως εξής:
Α.Ε.Ι.ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
1)ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε.
ΤΟΜΕΑΣ ΙΙΙ: ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Αυτόματος έλεγχος: Προσομοίωση, εφαρμογές και ιστορική εξέλιξη».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 4220

2)ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Νευρωνικά Δίκτυα στην περιβαλλοντική ρευστομηχανική και την ποιότητα της ατμόσφαιρας».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 4221.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση εκλογής (αφού αυτοί έχουν προηγουμένως εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στην διαδικτυακή διεύθυνση: https://service-apella.grnet.gr), με όλα τα απαραίτητα, κατά το ΦΕΚ της προκήρυξης, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες στις Γραμματείες των παρακάτω Τμημάτων:

1)Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., τηλ.: 210 5381311, (εργάσιμες ημέρες και ώρες), (ταχ. διεύθυνση: Π. Ράλλη και Θηβών 250, Τ.Κ. 122 44, Αιγάλεω Αττικής)
2)Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., τηλ.: 210 5381227, (εργάσιμες ημέρες και ώρες), (ταχ. διεύθυνση: Π. Ράλλη και Θηβών 250, Τ.Κ. 122 44, Αιγάλεω Αττικής)

Στην ιστοσελίδα του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.: www.puas.gr (προκηρύξεις).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-02-2018 έως και 08-03-2018

21) Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης: Πρόσληψη 13 ατόμων

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που εδρεύει στην Καλλιθέα της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αναγκών σε καθαριότητα του Υπουργείου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 18 μήνες, συνολικά είκοσι δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
13ΥΕ Καθαριότητας, Αθήνα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διευθύνση:

Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Τ.Κ. 101 63, Καλλιθέα, Αθήνα, (υπόψη κ. Ελένης Καραγιάννη).
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9098597

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 14-02-2018

22) Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών – Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ), που εδρεύει στην Πεντέλη της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «”ΘΕΣΠΙΑ 2” – Θεμελίωση Συνεργιστικών και ολοκληρωμένων μεθοδολογιών και εργαλείων παρακολούθησης, διαχείρισης και πρόγνωσης Περιβαλλοντικών παραμέτρων και πιέσεων» με κωδικό ΟΠΣ «5002517», η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ανακοινώνει την πρόσληψη με μίσθωση σύμβασης έργου, 24μηνης διάρκειας με δυνατή ανανέωση ή παράταση και πιθανή έναρξη των έργων την 01-01-2018, Έκτακτου Προσωπικού, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Θετικών Επιστημών με Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο Θετικών Επιστημών σχετικό με πρόγνωση καιρού, ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 8, Πεντέλη Αττικής.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ:

Ενσωμάτωση δεδομένων από μετεωρολογικό ραντάρ και δίκτυο εντοπισμού αστραπών στο μετεωρολογικό μοντέλο Weather Research and Forecasting (WRF) για βραχυπρόθεσμη πρόγνωση έντονων καιρικών φαινομένων σε τοπική κλίμακα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης, I. Μεταξά & Βασ. Παύλου, Λόφος Κουφού, Τ.Κ. 152 36, Πεντέλη Αττικής.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικό θέσης …» (όπως αυτός αναφέρεται στον Πίνακα του Παραρτήματος).

Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.

Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(Αρμόδιος ο Δρ Ι. Καλόγηρος, Κύριος Ερευνητής του ΕΑΑ/ΙΕΠΒΑ).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 16-02-2018 (ώρα 14.00μ.μ.)

23) Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας: Πρόσληψη 3 ατόμων

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για το Τμήμα Ερευνητικών Έργων του Ιδρύματος, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ΙΔΟΧ, 6μηνης διάρκειας
με δυνατότητα ανανέωσης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, συνολικά τριών (3) ατόμων με κατάλληλη τεχνογνωσία για τη στελέχωση του παραπάνω Τμήματος (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΣΤΕΕ) και έδρα απασχόλησης στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 127, Τ.Κ. 115 21).

Αντικείμενο εργασιών:

Το σύνολο των υπηρεσιών του σχεδιασμού και της υλοποίησης των χρηματοδοτικών δράσεων του ΕΛΙΔΕΚ, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 2 παρ. 1 ν. 4429/2016, καθώς επίσης και της επεξεργασίας και της αποτίμησης των στοιχείων που αφορούν τις εν λόγω δράσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
-ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ Η ΤΕΙ ΗΜΕΔΑΠΗΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΟΑΤΑΠ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ
-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΕΔΑΠΗΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΟΑΤΑΠ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ
-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
-ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ & ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
-ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ (ΑΡΡΕΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ).
-ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΛΟΠΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ (ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ), ΑΠΑΤΗ, ΕΚΒΙΑΣΗ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,
ΚΑΘ’ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ
ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΠΛΗΡΗ Η ΜΕΡΙΚΗ), ΥΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΠΛΗΡΗ Η ΜΕΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ (2) ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν υπογεγραμμένη την Αίτησή τους (Υπεύθυνη Δήλωση) με τον Κωδικό της Θέσης τους και με όλα τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, τα οποία θα είναι σε ξεχωριστά αρχεία τύπου .pdf, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-03-2018 (ώρα 16.00μ.μ.)

24) Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας: Πρόσληψη 18 ατόμων

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας, που εδρεύει στο Αιγάλεω της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Φε.16α/471/01-02-2018 Προκήρυξη, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού για τις θέσεις Καθηγητών, ως εξής:
Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ

Α)ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Σ.Ε.Υ.Π.)
1)ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ»
1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Μαιευτική Φροντίδα στην Υπογονιμότητα και Γονεϊκότητα».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4311
2)ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Βασική Νοσηλευτική –Διαχείριση Θεμάτων Υγείας σε Πρωτοβάθμιο Επίπεδο».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4312
3)ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Πρωτοβάθμια Νοσηλευτική Φροντίδα Υγείας στην Κοινότητα-Χρήση Φαρμάκων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4313
4)ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Γ’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»
1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Παιδιατρική Νοσηλευτική με έμφαση στη Διαχείριση Κληρονομικών Νοσημάτων και Ψυχική Υγεία».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4314
5)ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Β’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογική Νοσηλευτική».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4315
6)ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Β’ ΤΟΜΕΑΣ: «ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Ψυχοπαιδαγωγική Προσχολικής Ηλικίας».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4316
7)ΤΜΗΜΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Ακτινολογία».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4317
Β)ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
1) ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Φωτογραφικό Δοκίμιο».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4318
2) ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογία και Συντήρηση Λίθινων Διακοσμητικών Στοιχείων στα Αρχιτεκτονικά Μνημεία με έμφαση στο ψηφιδωτό».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4319
Γ)ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΣΤΕΦ)
1) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Β’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Βιοϊατρική Τεχνολογία με έμφαση στη Συντήρηση Ιατρικών Μηχανημάτων και Δομικά Στοιχεία Κατασκευών Ιατρικών Μηχανημάτων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4320
2) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Β’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Συστήματα Υποστήριξης Απόφασης στην Ιατρική και τη Βιολογία».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4321
3) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Αναγνώριση Προτύπων στην Ιατρική».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4322
4) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Α’ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Επεξεργασία και Ανάλυση Ιατρικών Σημάτων και Εικόνων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4323
5) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Γ’ ΤΟΜΕΑΣ: «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Φυσική των Απεικονίσεων και των Αλληλεπιδράσεων μη Ιονιζουσών Ακτινοβολιών με Βιολογικά Συστήματα».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4324
6) ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε
Α’ ΤΟΜΕΑΣ: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ»
1 Αναπληρωτής Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Ατμολέβητες – Θερμικές Στροβιλομηχανές».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4325
7) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε
ΤΟΜΕΑΣ: «ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΗΣ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Έλεγχος Δομικών Φερόντων Στοιχείων με έμφαση στη χρήση Ηλεκτρικών Μεθόδων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4326
8) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε
ΤΟΜΕΑΣ: «ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών με έμφαση στη Μελέτη Επιδημιολογικών Φαινομένων στο Γεωγραφικό Χώρο».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4327
9) ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε
Α’ ΤΟΜΕΑΣ: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ»
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Σχεδίαση και Προσομοίωση Μικροηλεκτρονικών Διατάξεων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ 4328.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά (αφού πρώτα έχουν εγγραφεί στο σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ», ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση (https://apella.minedu.gov.gr).

Πληροφορίες στις Γραμματείες των αντίστοιχων Τμημάτων:
Τμήμα Μαιευτικής(210 5387481,-454)
Τμήμα Νοσηλευτικής(210 5385613, -862, -863)
Τμήμα Προσχολικής Αγωγής(210 2614721)
Τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας (210 5385864, -623)
Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών(210 5385411)
Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης(210 5385407, 462)
Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε(210 5385855, -303)
Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε(2105385307)
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Τ.Ε(210 5385854, -315)
Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε(210 5385305, -763)
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 21-02-2018 έως και 22-03-2018

25) Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών», που εδρεύει στην Καλλιθέα της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κ.Ε.Α.Τ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 18 μήνες, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
4ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Καλλιθέα Αθήνας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διευθύνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών» (Κ.Ε.Α.Τ.), Γραφείο Προσωπικού, Ελ. Βενιζέλου 210, Τ.Κ. 176 75, Καλλιθέα , Αθήνα, (υπόψιν κ. Πατεράκη).
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9582760
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018

26) Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης (SRB): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης (ESMA), σύμφωνα με το Α.Π. 244/16-01-2018 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με στοιχεία Προκήρυξης:
-SRB/AD/2018/001 –ICT Strategy and Development Senior Expert (AD 8).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στο ως άνω Συμβούλιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για την ανωτέρω Προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.srb.europa.eu
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018 (ώρα 12.00 Βρυξελλών)
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/6ΟΗΖ465ΧΘΨ-9Ρ3/document

27) Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»: Πρόσληψη 22 ατόμων

Το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξής του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν των 24 μηνών, συνολικά είκοσι είκοσι δύο (22) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

8ΔΕ Προσωπικό Φύλαξης, Αθήνα
14ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης, Αθήνα.

Οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν στο Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και το Νοσοκομείο διατηρεί το δικαίωμα να απασχολεί το αναφερόμενο προσωπικό καθ’ όλη την διάρκεια της σύμβασης, σε τόπο (Κεντρική Υπηρεσία ή στις κτιριακές εγκαταστάσεις του) και χρόνο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες καθώς & τις έκτακτες και επείγουσες ανάγκες, με κυκλικό ωράριο, όλες τις ημέρες του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των Σαββάτων, Κυριακών και εξαιρέσιμων (Αργιών).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διευθύνση:

Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Λ. Αλεξάνδρας 171, Τ.Κ. 115 22, Αθήνα Αττικής,

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 6409129, 210 6409363 & 210 6409640

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 09-02-2018

28) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού: Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού, που εδρεύει στη Φιλοθέη της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, για τη στελέχωση της Δομής: «Βοήθεια στο Σπίτι», Φιλοθέη Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φιλοθέης-Ψυχικού (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.),
Βεκιαρέλλη 11, Τ.Κ. 152 37, Φιλοθέη Αττικής, (υπόψη κας Α. Αναστασίου).
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6822217, (08.30π.μ. – 14.30μ.μ.)
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 12-02-2018

29) Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία, Αλληλεγγύη & Παιδεία Δήμου Διονύσου ‘’Η ΕΣΤΙΑ’’»: Πρόσληψη 8 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία, Αλληλεγγύη και Παιδεία Δ. Διονύσου ‘’Η ΕΣΤΙΑ’’», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», (Περίοδος 2017 – 2018), στο ανωτέρω ΝΠΔΔ, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του Προγράμματος, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, για τη στελέχωση των Δομών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Δ. Διονύσου Αττικής
2ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων, για τη στελέχωση των Δομών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Δ. Διονύσου Αττικής
1ΔΕ Μαγείρων, για τη στελέχωση των Δομών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Δ. Διονύσου Αττικής
1ΥΕ Προσωπικό Βοηθητικών Εργασιών, για τη στελέχωση των Δομών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Δ. Διονύσου Αττικής.

Οι επιλεγέντες όλων των ειδικοτήτων οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Υ1α/Γ.Π.οικ76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/25-10-2017) Υπουργική Απόφαση.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου ‘’Η ΕΣΤΙΑ’’», Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, 1ος όροφος, ΤΚ 145 65, ‘Αγιος Στέφανος Αττικής, (υπόψη κ. Καμακάρη Στέλλας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 8141700

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 03-02-2018 έως και 12-02-2018

30) Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών: Πρόσληψη 3 ατόμων

Το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, που εδρεύει στις Αχαρνές της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των εγκαταστάσεών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση ΙΔΟΧ, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 18 μήνες, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Ολυμπιακό Χωριό, Αχαρνές.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Υποστήριξης (Δ.Α.Δ.Δ.Υ.), Σπ. Λούη 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ. 136 77 Αχαρναί Ανατολικής Αττικής,
(αρμόδιος υπάλληλος: κ. Δ. Δρυμωνίτης).

Πληροφορίες στο τηλ.: 213 1337120

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 02-02-2018 έως και 12-02-2018

31) Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Πρόσληψη 14 ατόμων (ΑΠΟΣΠΑΣΗ)

Η «Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση» (Α.ΔΙ.Π.) είναι μια Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή με την επωνυμία «Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση» (Α.ΔΙ.Π.), που έχει συσταθεί με την παράγραφο 1 του άρθρου 10 του ν. 3374/2005 (Α’ 189), και μετονομασθεί με την παρ. 1 του άρθρου 64 του ν. 4009/11 (Α΄ 195) επιδιώκει τη στελέχωσή της με αποσπάσεις δεκατεσσάρων (14) υπαλλήλων, μόνιμων ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, οι οποίοι ήδη υπηρετούν στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, Ν.Π.Δ.Δ. και τους ΟΤΑ. Οι εργασίες που θα ανατεθούν στους αποσπασμένους θα αφορούν στην οικονομική, διοικητική, τεχνολογική ή την επιστημονική υποστήριξη της Αρχής, ανάλογα με τα ιδιαίτερα καθήκοντα της κάθε θέσης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Για τις τέσσερις (4) από τις 14 θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
• Να είναι κάτοχοι πτυχίου Οικονομικών ή Διοικητικών Επιστημών, ελληνικού ή ομοταγούς αλλοδαπού ΑΕΙ.
• Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε οικονομική διαχείριση προϋπολογισμού, προμηθειών και δαπανών του δημοσίου ή και σε διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
• Να έχουν γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) διαχείρισης λογισμικού λογιστικής.
• Να έχουν πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
• Να διαθέτουν ικανότητα επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον και υπό συνθήκες μεταβλητού φόρτου.
Για τις δύο (2) από τις 14 θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
• Να είναι κάτοχοι πτυχίου Διοικητικών ή Οικονομικών ή Νομικών Επιστημών, ελληνικού ή ομοταγούς αλλοδαπού ΑΕΙ.
• Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε διοικητική υποστήριξη υπηρεσιών του δημόσιου τομέα.
• Να έχουν γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
• Να έχουν πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
• Να διαθέτουν ικανότητα επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον και υπό συνθήκες μεταβλητού φόρτου.
Για τις τρεις (3) από τις 14 θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
• Να είναι κάτοχοι πτυχίου Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών, ελληνικού ή ομοταγούς αλλοδαπού ΑΕΙ.
• Να έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής είτε στη διαχείριση συστημάτων πληροφορικής είτε σε εργασίες τεχνικής υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής είτε σε διαχείριση βάσεων δεδομένων είτε σε ανάπτυξη και συντήρηση ιστοσελίδων.
• Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων β) δημιουργίας παρουσιάσεων γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) διαχείρισης λογισμικού.
• Να έχουν πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Να διαθέτουν ικανότητα επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον και υπό συνθήκες μεταβλητού φόρτου.
• Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σχετικού με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής θα συνεκτιμηθεί.
Για τις πέντε (5) από τις 14 θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
• Να είναι κάτοχοι πτυχίου ελληνικού ή ομοταγούς αλλοδαπού ΑΕΙ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σχετικού με τα αντικείμενα της Αρχής.
• Να έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε επιστημονική ή διοικητική υποστήριξη σε αντίστοιχες θέσεις του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα και, ειδικότερα, εμπειρία σε επεξεργασία, ανάλυση και παραγωγή επιστημονικών αναφορών.
• Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων, γ) δημιουργίας παρουσιάσεων και δ) υπηρεσιών διαδικτύου.
• Να διαθέτουν ικανότητα επικοινωνίας στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και ικανότητα εργασίας σε δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον και υπό συνθήκες μεταβλητού φόρτου.
• Να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας σε άριστο ή/και πολύ καλό επίπεδο Γ2(C2) ή Γ1(C1).
• Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος σχετικού με τα αντικείμενα της Αρχής θα συνεκτιμηθεί
Αρ. Προκήρυξης: 4950 (ΑΔΑ: 673ΔΙ5Ζ-Ο5Π)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Η υποβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. με την αποστολή, ως συνημμένων, διακριτών αρχείων για τα παραπάνω υπό Γ, 1 και 2, έγγραφα. Το ηλεκτρονικό μήνυμα στο πεδίο «Θέμα» θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση στην Α.ΔΙ.Π.».
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και την Τρίτη 20-02-2018 (ώρα 15:00)
Πληροφορίες: Γραμματεία, κ. Α. Μπακάρα: 210 9220944, κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 12.00 έως 14.00, ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

32) Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας: Πρόσληψη 2 ατόμων (ΑΠΟΣΠΑΣΗ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο (ΑΔΑ:ΩΑ1Β6-Δ6Γ), ανακοινώνει την πρόσληψη με απόσπαση για φοίτηση στην 71η Εκπαιδευτική Σειρά της Σχολής Εθνικής Άμυνας για το Εκπαιδευτικό έτος 2018-2019 μεταξύ άλλων και δύο (2) θέσεις Υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) από άλλα Υπουργεία και Οργανισμούς εκτός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι οποίοι ενδέχεται να καταλάβουν θέσεις που σχετίζονται με την εθνική άμυνα.

Οι υποψήφιοι που θα προταθούν για φοίτηση στη ΣΕΘΑ, επιλέγονται μέσω της προβλεπόμενης από κάθε φορέα διαδικασίας και θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στη σχετική νομοθεσία (π.δ.153/04 και π.δ.103/09).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές προτάσεις τους στην ταχ. διεύθυνση:
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, Β’ Κλάδος, Β2, Τμήμα Εθνικής και Στρατιωτικής Εκπαίδευσης-Διακλαδικών Σχολών, Στρατόπεδο Παπάγου, Λ. Μεσογείων 227-231, Τ.Κ. 155 61, Χολαργός, Αττική.

Πληροφορίες για τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι, οι Υποψήφιοι Υπάλληλοι και οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης:
http://www.minadmin.gov.gr/?cat=51

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 16-03-2018

aftodioikisi.gr

 

Διαβάστηκε 2250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.