Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 13:47

Αλλοι τρείς καινούργιοι αθλητές στην Εθνική Ομάδα TAEKWONDO για τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΆΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ -ΚΑΡΕΛΟΥ ΔΉΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΡΊΑ ΠΉΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ 

Στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την μικρή αγωνιστική του ομάδα από  από τις 1/2/18 εως τις 5/2/18 στην Γερμανία. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1250 αθλητές από όλη την Ευρώπη, όπου όσοι αθλητές κατάφερναν να κερδίσουν κάποιο μετάλλιο  πήραν την πρόκριση για το  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων και παμπαιδων -παγκορασιδων .  Για μια ακόμη χρονιά ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που κατάφερε να διακριθεί ήταν ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νικόλαο όπου 3 και καινουργοι αθλητές θα  στελεχώσουν την εθνική μετά την κατάκτηση των χάλκινων μεταλλίων . Συνολικά ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κατέκτησε 7 μετάλλια , 2 χρυσά -1 ασημένιο και 4 χάλκινα ανεβάζοντας το νομό μας στις κορυφαίες θέσεις σε μια ακόμα ευρωπαϊκή διοργάνωση. στην αποστολή ήταν επίσης και οι προπονητές  Κακαρελη Ζωή και Σιασος Αναστάσιος . Οι αθλητές όπου κέρδισαν την πρόκριση ήταν΄. 

1) Μπετσικας Μιχάλης χάλκινο μετάλλιο -32  κιλά 

2) Πλάκα Μαρία -43 κιλά 

3) Καρελου Δήμητρα -47 κιλά 

4)Σταμάτη Παρασκευή χρυσό μετάλλιο -29 κιλά

5) Κουμουδη Ιφιγένεια ασημένιο μετάλλιο

6)Βελλιου Ελένη χάλκινο μετάλλιο  

7) Καθρη Μαρινα χρυσό μετάλλιο -39 κιλά 

Κάποιοι αθλητές μας πραγματοποιησαν νίκες όπου ηττήθηκαν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις πριν τα μετάλλια κι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Οι αθλητές είναι 

1) ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΝΑ 

2) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΣΟΣ 

3)ΤΣΩΛΗ ΜΑΡΊΑ 

4)ΚΑΡΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΊΑ 

5) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

6) ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

7)ΤΣΙΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 

8)ΤΣΙΓΚΑ ΑΡΕΤΗ 

9)ΚΟΥΜΟΥΔΗ  ΑΝΝΑ 

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και τους προπονητές για την σωστή δουλειά κάνουν και κάθε χρόνο στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες με αθλητές, όπου είναι και οι μοναδικοί εδώ και 22 χρόνια στο νομό Αιτ/νιας . 

 

Διαβάστηκε 1139 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.