Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:41 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 12:26

Ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Κοινότητας μα Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου (4 Φεβρουαρίου), το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη στο Μεσολόγγι την Παρασκευή 2/2/2018.

Η  δράση όπου μετείχαν μέλη του Κέντρου Κοινότητας, είχε στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση νεοπλασματικών ασθενειών. Για το λόγο αυτό περιελάμβανε διανομή σχετικού έντυπου υλικού, ενώ ταυτόχρονα οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γενικότερα για τις δυνατότητες πληροφόρησης μέσω της νέας κοινωνικής δομής του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η οποία έχει τεθεί στην υπηρεσία των δημοτών, πλήρως στελεχωμένη με το κατάλληλο και ειδικευμένο προσωπικό.

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.