Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 02:33

Η Αγρινιώτικη συμμετοχή στο φετινό «The Voice» Ντανιέλλα Πούγκα στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατοικεί στο Αγρίνιο και την γνωρίσαμε από την πρόσφατη συμμετοχή της στο “The Voice” όπου την επέλεξε ο Κωστής Μαραβέγιας, εξέπληξε με την ερμηνεία της και έφτασε μέχρι την 3η φάση των “Κnockout”. Η Ντανιέλλα κατάγεται από το Μεξικό, είναι παντρεμένη με Αγρινιώτη επιχειρηματία, έχει οικογενειακή παράδοση με την μουσική, αγαπάει την περιοχή μας και ξεδιπλώνει την προσωπικοτητά της σε μια συζήτηση που είχε με την Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

image 05

Πως ονομάζεσαι και από πού είσαι:

Ονομάζομαι Ντανιέλλα Πούγκα Δελεόν, είμαι από το Τσαμπίκο του Μεξικό. Εδώ και περίπου έξη χρόνια μετακόμισα με τον άνδρα μου και τα παιδιά μου από το Τέξας στην Αμερική και ήρθαμε στην Ελλάδα στο Αγρίνιο, καθότι ο σύζυγος είναι από εδώ με σκοπό τα παιδιά μας να γνωρίσουν την Ελληνική κουλτούρα, την γλώσσα και γενικά επειδή θελήσαμε να αλλάξουμε τόπο διαμονής.

Απο πόσα μέλη αποτελαίται η οικογενειά σου;

Όπως είπαμε είμαι παντρεμένη, έχω τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, 15 χρονών, πάει στην 2α Γυμνασίου, ο Δανιέλ ,12 Χρονών, πάει 6η Δημοτικού και η μικρή μου κόρη την Κατερίνα που έκλεισε τα οκτώ πρόσφατα και πηγαίνει στην 3η Δημοτικού.

Συγκρινέ μου την πατρίδα σου με την Ελλάδα;

Η Ελλάδα κατά την αποψή μου τα πεντέμιση χρόνια που ζω εδώ, διαπιστώνω ότι είναι κάτι αντίστοιχο όπως είναι το Μεξικό για την Αμερική, αλλά για την Ευρώπη. Αυτό γιατί η Ελλάδα αποτελεί προορισμό το καλοκαίρι και για τους Ευρωπαίους και για όλο τον κόσμο λόγω του ήλιου και της θάλασσας. Κάτι το οποίο ισχύει και για το Μεξικό.

Υπάρχει μουσική παράδοση στην οικογένεια;

Βέβαια. Η γιαγιά μου ήταν αυτοδίδακτη τραγουδίστρια και στιχουργός και όλα τα αδέλφια του πατέρα μου παίζουν κιθάρα και τραγουδάνε. Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ροκ ντράμερ στο Τσαμπίκο του Μεξικό, τα χρόνια της νιότης του. Ο αδελφός μου επίσης ασχολουνταν με τα ντράμς. Επίσης και τα τρία παιδιά μου ασχολούνται με την μουσική.

Τι σε έκανε να πάς στο «The Voice” ;

Ηθελα πολύ να συμμετάσχω στο «The Voice” από τότε που ήμουν στο Μεξικό. Πιστεύω ότι είναι μια εκπομπή που δίνει την ευκαιρία να δείξεις το ταλέντο σου και αξίζει να συμμετάσχεις.

Βοηθάει τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στην μετέπειτα καριέρα τους;

Φυσικά και τα βοηθάει. Καθότι τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες που μπορεί να τους φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία τους. Εγω έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους εκεί μέσα και οποιαδήποτε στιγμή ανέβω Αθήνα θα βρώ συγκρότημα να τραγουδήσω. Αξίζει να σημειώσω ότι στο τέλος των konckouts με πλησίασε ο Σάκης Ρουβάς και μου είπε ότι πρέπει να παίξω με τους μουσικούς του. Πολλοί από τους οποίους είναι από την Λατινική Αμερική.

ntaniela pougka agrinio the voice

Τι αποκόμισες από την συμμετοχή σου στο “The Voice” ;

Ηταν μια τέλεια εμπειρία. Η συνεργασία μου με τα παιδιά μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που έπαιζα σε γκρουπ και την περίοδο εκείνη έμαθα τα πάντα για το τραγούδι.

Ποιά η αποψή σου για την κριτική επιτροπή του «The Voice»;

Ολοι ήταν πολύ καλοί. Ο Κωστής Μαραβέγιας μας έδινε συμβουλές πώς να βγάλουμε τον καλυτερό μας εαυτό, πώς να μην έχουμε άγχος κλπ..Από την αρχή ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε πεί πολλά για μένα. Όμως στα Battles όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Καπουτσίδη “Tι έχεις να πείς; “ είπε ότι ήμουν το καλύτερο Battle μέχρι στιγμής. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.

Μετά το «The Voice” ποιά η καλλιτεχνική σου επιθυμία ;

Θα ήθελα να έχω επιτυχίες σε αυτά που έχω μιλήσει εδώ και στο Μεξικό. Να συμμετάσχω στο «La voz Mexico” δηλαδή το “The Voice» του Μεξικού.

Ποιά η διαφορά των Ελλήνων ανδρών από τους Μεξικανούς;

Οι Ελληνες έχουν την τάση να σου δείχνουν αυτό που θέλουν χωρίς να το πάνε γύρω-γύρω. Όταν θέλουν κάτι ξέρουν να το κερδίζουν. Ετσι με κέρδισε και εμένα ο άνδρας μου. Μου έδειξε ότι με θέλει και με κατέκτησε. Εξ αιτίας του βέβαια άφησα για δεκαεπτά χρόνια το τραγούδι. Όμως είναι αλήθεια ότι τα χρόνια αυτά κέρδισα τρία υπέροχα δώρα ευτυχίας που είναι τα παιδιά μου και πολύ αγάπη.

Ποιά η αποψή σας για την Αιτωλοακαρνανία και την περιοχή μας ειδικότερα;

Η περιοχή σας, η οποία τώρα είναι και δική μου φυσικά, θεωρώ ότι είναι πολύ υπέροχη καθότι βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και είναι σε ένα κεντρικό σημείο από όπου μπορείς να πάς γρήγορα οπουδήποτε θέλεις, δηλ. Βουνό, Θάλασσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νησιά κλπ. Εννοείται ότι με τους νέους δρόμους που μας διευκολύνουν αφάνταστα.

Το μήνυμα σας για τους αναγνώστες μας ;

Να έχουν όλοι μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και επιτυχίες σε ότι κάνουν και ευχαριστω τον κοσμο που με στειριξε

Ντανιέλλα σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Μερικά βίντεο απο την συμμετοχή της στο "The Voice"

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 9769 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 09:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033