Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 17:42

Το Μεσολόγγι τίμησε τον Νίκο Αλιάγα με το «Χρυσό Κλειδί» (Βίντεο, Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τίμησε χθες με εκδήλωση, , τον Νίκο Αλιάγα απονέμοντας στον διάσημο δημοσιογράφο και παρουσιαστή με τη διεθνή αναγνώριση και καταξίωση, την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης, το «Χρυσό Κλειδί».

Στο κατάμεστο από κόσμο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο η καταπληκτική θεατρική παράσταση από την ομάδα διερευνητικής δραματοποίησης του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου παρουσίασε τη ζωή του Νίκου Αλιάγα και κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο την οικογένεια του αλλά και τον κόσμο που την παρακολούθησε.Ήταν μια έκπληξη στον Νίκο Αλιάγα η θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή του.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος απένειμε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης , το χρυσό κλειδί της πόλης , για το έργο της προβολής του τόπου μας στο εξωτερικό αλλά και την διαρκή ανταπόκρισή του στην υποστήριξη δράσεων που προάγουν και προβάλλουν την ιδιαίτερη πολιτισμική φυσιογνωμία, την τέχνη και την τοπική παράδοση.

Στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος μίλησε για τον Μεσολογγίτη Νίκο Αλιάγα με τα καλύτερα λόγια και για την αγάπη του προς το Μεσολόγγι αλλά και την Σταμνά.

Ο Νίκος Αλιάγας εμφανώς συγκινημένος με βουρκωμένα μάτια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και τους πολίτες της πόλης που του δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπο του με κάθε τρόπο.

onairnews.gr

karapanos_aliagas karapanos-aliagas

1aliagias_mesologgi_onairnews 3aliagias_mesologgi_onairnews 4aliagias_mesologgi_onairnews 5aliagias_mesologgi_onairnews 8aliagias_mesologgi_onairnews 9aliagias_mesologgi_onairnews 10aliagias_mesologgi_onairnews 11aliagias_mesologgi_onairnews 12aliagias_mesologgi_onairnews 13aliagias_mesologgi_onairnews 14aliagias_mesologgi_onairnews-400x600 16aliagias_mesologgi_onairnews 17aliagias_mesologgi_onairnews-400x600 19aliagias_mesologgi_onairnews 20aliagias_mesologgi_onairnews 22aliagias_mesologgi_onairnews-400x600 24aliagias_mesologgi_onairnews-400x600 26aliagias_mesologgi_onairnews 27aliagias_mesologgi_onairnews 30aliagias_mesologgi_onairnews-400x600 38aliagias_mesologgi_onairnews 41aliagias_mesologgi_onairnews 42aliagias_mesologgi_onairnews 43aliagias_mesologgi_onairnews 44aliagias_mesologgi_onairnews 46aliagias_mesologgi_onairnews 56aliagias_mesologgi_onairnews aliagiasi-kleidi


Διαβάστηκε 3991 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.