Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:39 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 23:00

Πήρε τον βαθμό αλλά όχι αυτό που άξιζε...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός φεύγει από την λεωφόρο με ένα σημαντικό βαθμό, αφού πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση.

Ο Δέλλας έστησε εξαιρετικά την ομάδα, με τα καναρίνια όσο και απίστευτο κι αν ακούγεται, να φεύγουν απογοητευμένα με τον βαθμό τής ισοπαλίας, αφού έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να πάρουν την νίκη.

Τα καναρίνια σε όλο το παιχνίδι προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκαν, με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά να απειλεί μόνο στο τέλος.

Ντεμπούτο έκανε ο Γουίλιαν.

Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός 0-0


Ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καθόλου φοβισμένος στο παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει την μπάλα και να την κυκλοφορήσει. Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, με τα καναρίνια να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν το φοαυλ του Μοραρ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι κυανοκιτρινοι ήταν εξαιρετικά στημένοι, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να απειλεί. Η μοναδική ευκαιρία που έχασαν οι γηπεδούχοι ήταν μετά από τραγικό λάθος του Ροντρίγκες, με τον Μιχαι να το διορθώνει. Οι παίκτες τού Δέλλα προσπαθούσαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο αλλά τα πολλά εύκολα λάθη δεν τους άφησαν να γίνουν πιο απειλητικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με τον Χατζηγιοβανη να απειλεί πρώτος. Μετά από αυτή την φάση τα καναρίνια ξύπνησαν και έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αρχικά με τον Κλεσιο και μετά με τον Μαρινάκη.
Τα καναρίνια δεν σταμάτησαν εκεί και με εξαιρετική κυκλοφορία έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία με τον Μοραρ. Μετά το 70λεπτο δεν είδαμε μεγάλες φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν. Ο Παναθηναϊκός πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

16' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Μοράρ στη δεξιά συμβολή του Βλαχοδήμου!

24' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Πρώτο λάθος των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, ο Δώνης γίνεται κάτοχος της μπάλας, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, μόνος του με τον Κυριακίδη, αλλά το πλασέ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ!

45': Λήξη του ημιχρόνου.

46’ Εναρξη Β μέρους

54' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ωραίο σουτ από τον Χατζηγιοβάνη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

62' Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Σουτ του Ντίας, ο Βλαχοδήμος διώχνει, ο Μαρινάκης παίρνει το... ριμπάουντ και πάλι ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού λέει «όχι»!

70' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Η μπάλα στρώνεται στον Μοράρ στο ύψος του πέναλτι, βάζει την κόντρα ο Γιόχανσον και σώζει την ομάδα του!

89' Πολύ καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Γυριστό του Μυστακίδη από πολύ καλή θέση και διώχνει σε κόρνερ ο Κυριακίδης. Εξαιρετική η επέμβασή του

90+5 Τέλος στο παιχνίδι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λούντ, Κουρμπέλης (46' Μυστακίδης), Άλτμαν (78' Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (71' Κουλιμπαλί).

Στον πάγκο έμειναν: Διούδης, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Πίσπας.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα (90'+4' Νταλακούρας), Κλέσιο (78' Μπαρμπόσα), Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης (88' Χαντάκιας), Μιχάι, Μοράρ.

Στον πάγκο
έμειναν: Σταματόπουλος, Μύγας, Βακράκος, Σοάρες.


Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα