Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 20:30

Ξεσηκώνεται η Κατούνα για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράσταση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 5 και συμβολικό κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς αποφάσισε το Τοπικό συμβούλιο της Κατούνας που συνεδρίασε χθες

Επίσης ο πρόεδρος συγκεντρώνει υπογραφές έτσι ώστε να δοθούν στο Δ.Σ. της Τράπεζας όπως και στα αρμόδια υπουργεία.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στην Βόνιτσα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα του επικείμενου κλεισίματος τους υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα . Μ ίλησε ο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας και αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα προκληθούν στους κατοίκους της ενότητας Μεδεώνος αν κλέισει η Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) η οποία έχει και οίκημα δικό της.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης πήρε το λόγο και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση αντίδρασή του, τις προσωπικές του επαφές και ενέργειες. Επίσης ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου και το ψήφισμα όσον αφορά το θέμα αυτό και τασσόμενος με το μέρος των κινητοποιήσεων των συνδημοτών μας θεωρώντας απαράδεκτη την κίνηση αυτή της Τράπεζας.

Όλοι οι κάτοικοι θα λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις και οι καταστηματάρχες θα κλείσουν και τα καταστήματα τους.

katounanews.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1505 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.