Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 18:51

Συναντήθηκε σήμερα με την Ντόρα Μπακογιάννη ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Η βουλευτής  της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ζήτησε να ενημερωθεί για τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής: « Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Η πόλη έχει αλλάξει. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και η οποία δυστυχώς προσκρούει στα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Ήθελα να ενημερωθώ από εσάς έτσι ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας και να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτική μας για την αυτοδιοίκηση».

Ο Γιώργος Παπαναστασίου  ευχαρίστησε την κ. Μπακογιάννη για την  επίσκεψή της :«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε την κ. Μπακογιάννη η οποία αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και  για την χώρα.  Επειδή υπήρξε επιτυχημένη  αυτοδιοικητικός, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας,  μπορεί να καταλάβει  σε ποιο σημείο  σήμερα έχουν καταντήσει την Τ.Α. Τα οικονομικά των δήμων είναι σε τραγική κατάσταση  και προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να αποδώσουμε στους δημότες ότι καλύτερο για τα δεδομένα της εποχής. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας».

 

Διαβάστηκε 1674 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.