Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 17:40

Ημερίδα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: «Διδακτική των μαθημάτων, Οργάνωση & διαχείριση τάξης στο Δημοτικό Σχολείο» (Τρι 6/2/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου συνδιοργανώνει με τους Σχολικούς Συμβούλους 7ης & 9ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νίας ημερίδα με θέμα «Διδακτική των μαθημάτων, Οργάνωση & διαχείριση τάξης στο Δημοτικό Σχολείο».

Η ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2018 στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, από τις 8:45 έως τις 14:00, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έκαστος/η δύο βιωματικά εργαστήρια, σε θέματα διδακτικής, οργάνωσης και διαχείρισης της σχολικής τάξης και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι της επιλογής των συμμετεχόντων συναδέλφων.

Διαβάστηκε 1758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.