Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:22 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 14:50

Συμμετοχή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο «Δυτική Ελλάδα : Πύλη Ανάπτυξης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το θεσμικό κύρος των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τη βούληση της τοπικής κοινωνίας έτσι όπως εκφράζεται μέσα από τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα συμμετέχει στις εργασίες του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 5 και 6 Φεβρουαρίου 2018 και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων καθώς και υπηρεσιακά στελέχη, θα καταθέσουν τις θέσεις, τα επιχειρήματα και τις προτάσεις για ζητήματα κορυφαίου ενδιαφέροντος όπως Παιδεία και ειδικά η Τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι υποδομές, η επιχειρηματικότητα, οι κοινωνικές παροχές, η υποστήριξη του αγροτικού τομέα, η διαχείριση του πολιτισμού και η διατήρηση των ιδιαίτερων πολιτισμικών χαρακτηριστικών του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Παράλληλα, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο, προκειμένου να συζητηθούν θέματα αρμοδιότητας που αφορούν το Δήμο.

Διαβάστηκε 789 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.