Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 18:25

Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Μαθητείας Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής. Τις βασιλοπίτες έκοψαν ο διευθυντής της σχολής Κουτρουμπούσης Ιωάννης και ο προϊστάμενος εκπαίδευσης Καπλανίδης Κωνσταντίνος, που ευχήθηκαν στους μαθητές να έχουν μια καλή χρονιά και καλή σταδιοδρομία.

Οι βασιλόπιτες παρασκευάστηκαν από τους μαθητευόμενους μάγειρες της σχολής, οι οποίοι μετά τον “πυρετό” των γιορτινών εκδηλώσεων δεν κάθισαν με ανασκουμπωμένα τα χέρια αφού καθώς άνοιξαν τα σχολεία μάζεψαν τα μανίκια και ξαναμπήκαν στα εργαστήρια μαγειρικής, αυτή τη φορά για να παρασκευάσουν και να προσφέρουν βασιλόπιτες για δομές και συλλόγους της περιοχής όπως:

Το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, το 1ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου, το Δημοτικό σχολείο Κεφαλοβρύσου, το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Αγρινίου, τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός» αλλά και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην σχολή Μαγειρικής Τέχνης για την παρασκευή της βασιλόπιτας, τις οποίες θα προσέφεραν στις εκδηλώσεις τους.

Τους ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα, για την εμπιστοσύνη τους στην σχολή μας και στα πρόσωπα των αυριανών μαγείρων.

Από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό

και τον διευθυντή της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Μαθητείας Μεσολογγίου,

Καλή χρονιά!

Η σχολή Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “Ζωοτροφική Μεσολογγίου - Μάγαλου” για την προσφορά του αλευριού που χρησιμοποιήθηκε για τις βασιλόπιτες και το παντοπωλείο “SOUQ” της Χαράς Κωνσταντοπούλου στο Αγρίνιο, για την συνεχή προσφορά και συνεργασία με την εκπαιδευτική μας μονάδα.

Διαβάστηκε 1505 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.