Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 17:12

Η Ένωση Αγρινίου στην 27η Agrotica

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στόχο για νέα ρεκόρ εκθετών και επισκεπτών έχει θέσει η φετινή Agrotica, που στην 27η διοργάνωσή της, από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου, αναμένεται να είναι πιο δυναμική από ποτέ

Η Ένωση Αγρινίου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, η οποία και θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το επίκεντρο των εξελίξεων του αγροτικού κλάδου, συμβάλλοντας  ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών. Μάλιστα, η φετινή Agrotica θα έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, αυτό της καινοτομίας, με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν βελτιωμένα και καινοτόμα εκθέματα και υπηρεσίες, καθιστώντας την έκθεση πύλη αγροτικής καινοτομίας. Η Ένωση Αγρινίου θα βρίσκετε στη θέση ΧΙΠ1513, όπου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις του Συνεταιρισμού, για τις δομές που έχει αναπτύξει, τις υπηρεσίες, αλλά και τα  ερευνητικά προγράμματα στα οποία η Ένωση συμμετέχει ή η ίδια έχει σχεδιάσει και υλοποιεί. Φυσικά, η Ένωση Αγρινίου θα συμμετάσχει σε σειρά παράλληλων εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα, όπου επιστήμονες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκοί, γεωπόνοι και πολλοί άλλοι, που θα αναδείξουν όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας.

e-ea.gr

Διαβάστηκε 1837 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.