Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 15:23

“Ένα βιβλίο που ταξιδεύει” της Ιουλίας Κωστοπούλου από το Αργυρό Πηγάδι Θέρμου (Σαβ 3/2/2018 12:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιουλία Κωστοπούλου ένα νέο κορίτσι με καταγωγή από το  Αργυρό Πηγάδι Θέρμου είναι η συγγραφέας του βιβλίου των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τίτλο “Ένα βιβλίο που ταξιδεύει”  και αφορά παιδιά ηλικίας από 4 έως 7 ετών.

Κόρη του γνωστού και αγαπητού  Απόστολου Κωστόπουλου επισκέπτεται πολλές φορές τον τόπο καταγωγής της που αγαπά και εμπνέεται από αυτόν.
Μάλιστα τις επόμενες ημέρες το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο Αγρίνιο.
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας, αναφέρει:
“Πολλά συγχαρητήρια στην Ιουλία Κωστοπούλου για το βιβλίο της και καλούμε όλους να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του στο Αγρίνιο το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12 μ.μ. Ήδη το συμβούλιο του συλλόγου μας πήρε απόφαση για να γίνει ανάλογη εκδήλωση το καλοκαίρι σε κάποιο χωριό της Ορεινής Τριχωνίδας ενώ θα αγοράσει και βιβλία τα οποία θα δωρίσει στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Θέρμου. “
 
Διαβάστηκε 1239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.