Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 18:09

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Διήμερο σεμινάριο για τον τραυλισμό στην προσχολική και σχολική ηλικία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ανταποκρινόμενη στις προτάσεις των θεραπευτών της για την επιστημονική τους εξέλιξη, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου της, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στις 27-28 Ιανουαρίου 2018 με θέμα «Ο Τραυλισμός στην Προσχολική και Σχολική Ηλικία- Αξιολόγηση και Θεραπεία». Από τον εξειδικευμένο Λογοθεραπευτή Τραυλισμού κ. Φούρλα Γεώργιο.

Συμμετείχαν οι λογοθεραπευτές του κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ, πολλοί λογοθεραπευτές της περιοχής, καθώς και από άλλες περιοχές.

Απέκτησαν επάρκεια στο εξειδικευμένο θέμα του τραυλισμού και με γνώμονα πάντα το «παιδί» και είναι έτοιμοι να προσφέρον την επιστημονική τους κατάρτιση.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι πρόθυμη να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση προκειμένου οι επιστήμονες θεραπευτές να εξελίσσονται και να επιμορφώνονται συνεχώς και ευελπιστεί και σε επόμενες δράσεις επιστημονικής εξέλιξης για όλες τις ειδικότητες των θεραπευτών.

elepap-seminario (1)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.