Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 10:37

Παναιτωλικός για Ερμπες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως τα «καναρίνια» εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου συμπατριώτη τους.

Δεδομένη είναι για τον Παναιτωλικό η ενίσχυση στα χαφ και φαίνεται πως τα «καναρίνια» στρέφονται εκ νέου στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Την οποία ξέρουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν επαφές με τον Κριστιάν Νταμιάν Ερμπες, ο οποίος είναι «γέννημα – θρέμμα» της Μπόκα και πλέον, είναι πιθανό να γίνει κάτοικος Αγρινίου.

Οπου θα βρει τους Φεντερίκο Μπράβο και Φράνκο Μάζουρεκ, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην Μπόκα. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί σε 153 ματς της Μπόκα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και δεξί χαφ. Με την φανέλα της κατέκτησε 2 πρωταθλήματα (2011, 2015) και ισάριθμα Κύπελλα (2012, 2015), ενώ αποχώρησε το 2016 με προορισμό το Μεξικό και τη Βερακρούζ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσακαρίτα (7/0), από την οποία αποδεσμεύτηκε πρόσφατα. Τώρα δείχνει να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναιτωλικού.
Οπως μεταδίδουν τα εκεί ΜΜΕ, υπάρχουν επαφές και απομένει να ξεκαθαρίσει εάν η περίπτωσή του θα προχωρήσει ή όχι.

Γ.Ντυμένος - gazzetta.gr

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.