Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:03 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 22:37

Με γκολ του Μυτιλήνη ο Ατρόμητος 1-0 την Α.Ε.Μ. (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κεφαλιά του Μυτιλήνη στο 23′, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του πορτιέρο της ΑΕΜ Ζέρβα, ο Ατρόμητος Αντιρρίου επιβλήθηκε της ΑΕΜ στο δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου σήμερα το απόγευμα.

Ένα τέρμα που επιτεύχθηκε στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες ωστόσο να μοιράζονται τις εντυπώσεις.Στην επανάληψη η ΑΕΜ πήρε μέτρα στο γήπεδο,δεν κατάφερε όμως την εδαφική της υπεροχή να μετουδιώσει σε γκολ.

Αμφότερες οι δύο ομάδες φωνάζουν για ένα χέρι που δεν τους καταλόγισε ο κ. Γκιάφης σε δύο διαφορετικές στιγμές του αγώνα μέσα στην περιοχή υποδεινύοντας να συνεχιστεί το παιγνίδι και θεωρώντας τα ακούσια.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν και η παρθενική εμφάνιση του Π.Παπαποστόλου (Αλλάγη) με τα χρώματα της ΑΕΜ σε ένα γήπεδο,κόντρα στον Ατρόμητο,μια ομάδα που υπηρέτησε ως παίκτης-προπονητής.Εκ των κορυφαίων του Αντιρρίου,ο Τερματοφύλακας Παντελίδης που καταχειροκροτήθηκε.

nafpaktinaews.gr

Διαβάστηκε 1053 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.