Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 22:33

Μέγας Νέος Αμφίλοχος 1-0 τον Ερμή Αμυνταίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με θριαμβευτή τον Αμφίλοχο έληξε το σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδο της Αμφιλοχίας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ερμή Αμυνταίου.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ο Νέος Αμφίλοχος έδειξε «μέταλλο» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και επικράτησε 1-0 της Μακεδονικής ομάδας δείχνοντας στο γήπεδο πάθος, νοοτροπία νικητή και χαρακτήρα, στοιχεία που διακρίνουν τη φετινή του πορεία. Με αυτή τη νίκη ο Αμφίλοχος πέρασε στην 3η θέση, πιάνοντας τον Ερμή Αμυνταίου στη βαθμολογία. Το χρυσό γκολ πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’) ο Δράκος με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Συνθέσεις :
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Κολοβάκης(35’ Κωστακιώτης), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Μαλής, Δράκος(67’ Νικολογιάννης), Κοντογιάννης(79’ Λαγοπάτης), Τόσκα, Χριστογιάννης(86’ Μακρής).
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετσίδης, Πάνος(32’ Ευθυμίου), Χαϊτίδης, Κλαζόγλου, Αμαραντίδης, Ηλιάδης, Σερσεμής, Χαραλαμπίδης(80΄Τσολάκης), Τσορλίνης, Μαυροματίδης.

Τα αποτελέσματα: της Αγωνιστικής
ΑΕΠ Καραγιαννίων-Καστοριά 3-2
Μακεδονικός Φούφα-Πανλευκάδιος 2-0
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-2
ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρας Παραποτάμου 1-1
Τηλυκράτης Λευκάδας-Σκουφάς Κομποτίου 0-0
Νέος Αμφίλοχος-Ερμής Αμυνταίου 1-0
Ρεπό: Θεσπρωτός

Διαβάστηκε 1045 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.