Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 17:19

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε..

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός αν και έκανε εξαιρετική προσπάθεια δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα στο κλουβί.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πίεσε τον Παναιτωλικό. Στο 85’ ο Μιχάι ανέτρεψε τον Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ με εύστοχη εκτέλεση του Πρίγιοβιτς πήρε την νίκη.

Η ομάδα κουράστηκε και φάνηκε να μην έχει εναλλακτικές αφού στον πάγκο υπήρχαν μόνο παιδιά από την Κ20…

Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 0-1

Ο ρυθμός του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά ήταν εξαιρετικός, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να απαντά λίγα λεπτά αργότερα. Οι δυο ομάδες είχαν καλές επιστροφές αλλά και καλή κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πηγαίνοντας προς το τέλος του ημιχρόνου, αρχικά ο Παναιτωλικός και στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό αλλά στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και πίεσε τα καναρίνια για το γκολ. Ο Κυριακίδης και η αμυντική λειτουργία των παικτών του Δελλα ήταν εξαιρετική, με το μηδέν να μένει, πηγαίνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού. Ο Παναιτωκος έδειχνε να κραταεί το αποτέλεσμα αλλά από ένα λάθος του Μιχάι, που έχασε τον Βαρέλα και τον ανάτρεψε ο ΠΑΟΚ πήρε το πέναλτι και πέτυχε το γκολ.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

3' Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σόλο προσπάθεια του Κάμπος από τα αριστερά, όπου ταλαιπώρησε δύο αντιπάλους και ολοκλήρωσε με σουτ που έφερε κόρνερ για την ομάδα του μετά την επέμβαση του Κυριακίδη

8' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα -μετά το φάουλ των φιλοξενούμενων- και ο Βιεϊρίνια δεν μπόρεσε να διώξει καλά με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να γίνει κάτοχος της μπάλας ο Κλέσιο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πασχαλάκη.

14' Σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά, έκανε την προβολή ο Πρίγιοβιτς -έχοντας παίκτη πάνω του- χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα προς την εστία.

16' Δεύτερη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Βάζοντας την μπάλα κάτω οι φιλοξενούμενοι, ο Μάζουρεκ βρέθηκε σε θέση βολής , αλλά την έστειλε λίγο άουτ.

40' Απειλεί ο ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός βγήκε από τα δεξιά με τον Μάτος που μπήκε στην περιοχή και έκανε γύρισμα για τον Πρίγιοβιτς που ολοκλήρωσε άτσαλα τη φάση με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

42' Μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό! Ο -εκτεθειμένος- Κλέσιο βγήκε στην κόντρα μετά από μακρινή μπαλιά, καθυστέρησε αρχικά, αλλά στη συνέχεια έπιασε ωραίο συρτό-δυνατό σουτ και έδιωξε ωραία ο Πασχαλάκης.

45' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπίσεσβαρ βγήκε πολύ ωραία από τα αριστερά και έκανε εξαιρετικό γύρισμα για τον Κάμπος στο κατάλληλο τάιμινγκ, αλλά ο εξτρέμ του δικεφάλου αστόχησε -έχοντας πιάτο την εστία- με δυνατό σουτ. Η καλύτερη φάση έως τώρα στο ματς

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου.

46’ Εναρξη Β μέρους

53' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Μοράρ με πολύ καλές προϋποθέσεις με κακή εκτέλεση ωστόσο.

63' Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ύστερα από επίσκεψη διαρκείας στην περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα στρώθηκε στον Μπίσεσβαρ που με σκαστό σουτ ανάγκασε τον Κυριακίδη σε εντυπωσιαική επέμβαση.

66' Διπλή μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟΚ! Ο Μάτος πήρε την κεφαλιά και την μπάλα να σκάει, ο Κυριακίδης έδιωξε ασταθώς και ρέφαρε με επέμβαση σε προβολή του Πρίγιοβιτς! Η φάση του αγώνα έως τώρα.

85' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ!Υπάρχει παρατεταμένο μαρκάρισμα του Μιχάι στον Βαρέλα, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέφτει αφού τον έχει αφήσει ο αντίπαλός του.

87' ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ, 0-1! Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη που έπεσε καλά.

Τέλος στο ματς. Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1!

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1094 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 17:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.