Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 13:09

Εκτάκτως συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κατούνας για το υποκατάστημα της Πειραιώς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Κατούνας και όχι μόνο.

Το θέμα έφερε στο Τοπικό Συμβούλιο με αίτηση του, ο τοπικός σύμβουλος Κατούνας κ. Γιάννης Στούπας και το θέμα του έγινε αποδεκτό. Έτσι εκτάκτως συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κατούνας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του π. Δημαρχείου Μεδεώνος, με μοναδικό θέμα συζήτησης το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα της περιοχής και καλούνται να διατυπώσουν τις θέσεις τους, οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση), οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της ενότητας Μεδεώνος, Φορείς, Σύλλογοι, κ.α.

xiromeronews

Διαβάστηκε 999 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.