Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:13 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 22:12

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία… πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα θέλει να κάνουν στο γήπεδο κόντρα στον Παναιτωλικό προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ειδικό βάρος δόθηκε και στην εκμετάλλευση, όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.
Πέρα από το όνομα του Δημήτρη Πέλκα , το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι καθαρό. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:

Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας ,Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ ,Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

Διαβάστηκε 1085 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.