Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:48 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 20:03

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα των μαθητών του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρώτο φύλλο της μαθητικής τους εφημερίδας με τίτλο “Τα δυνατά μολύβια” εξέδωσαν οι μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Όπως αναφέρει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στόχος είναι τα παιδιά να εκφραστούν, να προβληματιστούν, να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

efimerida-21o-dimotiko (2)

Το 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για πρώτη φορά δημιουργεί εφημερίδα με πρωταγωνιστές τα παιδιά, με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στόχος μας είναι να παρακινηθούν τα παιδιά, να αυτενεργήσουν και να αυτοσχεδιάσουν. Να ικανοποιηθούν από τη συμμετοχή στη σχολική πράξη, να καλλιεργήσουν την επικοινωνία, δεξιότητες αναζήτησης και εύρεσης πληροφοριών. Να εκφραστούν, να προβληματιστούν, να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

efimerida-21o-dimotiko (3)

Όλους εσάς που θα συμπορευτείτε μαζί μας, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε που θα μας κρατάτε ζωντανούς, θα μας κάνετε καλύτερους και θα σας έχουμε στο πλευρό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δ/ντη του Σχολείου μας, καθώς επίσης και στους εκπαιδευτικούς, που στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη δημιουργία της εφημερίδας.

efimerida-21o-dimotiko (4)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.