Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 19:10

Το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ ενίσχυσε την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ ,που διεξήχθη την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, με την συμμετοχή των ομάδων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, νικητής ήταν η αλληλεγγύη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Μία ομάδα εκπροσώπων στις 22 Ιανουαρίου 2018 επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ενημερώθηκε για το έργο της, ξεναγήθηκε στους χώρους της και προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ενισχύοντας έτσι τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

«Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία που κατ’ αυτόν τον τρόπο βοηθούν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και ευελπιστεί το παράδειγμά τους να έχει απήχηση και σε άλλους φορείς» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστηκε 1020 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.