Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 17:02

Γ.Ε. Αγρινίου – Φαράντος: Η ιστορία και η φανέλα αυτής της ομάδας είναι βαριά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γ.Ε. Αγρινίου πέτυχε μια σημαντική και συγχρόνως ιστορική νίκη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής επικρατώντας εκτός έδρας στην παράταση της Πτολεμαϊδας με 73-74. Σημαντική γιατι την κρατάει ζωντανή στην μάχη της παραμονής και ιστορική γιατί ήταν πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του συλλόγου στην Γ Εθνική. Ο Σωτήρης Φαράντος  δήλωσε: Είμαι πολυ περήφανος για τους παίκτες μου.

Την Κυριακή στην Πτολεμαϊδα τα δώσαν όλα και το θετικό για μένα πέρα απο την νίκη είναι οτι κατάφεραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας διαφορά στα τελευταία λεπτά.

Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε ειδικά με τα άσχημα σφυρίγματα που για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στους συνεργάτες μου Μπάμπη Αυφαντόπουλο και Γιώργο Λιόκαυτο για την βοήθεια τους από τον πάγκο. Συνεχίζουμε την δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΣΙ στα Γιάννενα. Έχουμε γνώση των δυσκολιών που υπάρχουν αλλά η φανέλα και η ιστορία της ΓΕΑ είναι βαριά και οφείλουμε μέχρι τέλους να τα δώσουμε όλα και να ματώσουμε για αυτή παίκτες και προπονητές. Και είμαι πεπεισμένος οτι αυτό θα κάνουμε.Είτε είσαι 40 χρονων, είτε 15 οταν αγωνίζεσαι σε αυτόν τον σύλλογο οφείλεις να τα δίνεις όλα μέχρι τελικής πτώσεως ανεξάρτητα των δυσκολιών που έχεις να αντιμετωπίσεις.

basket247.gr

Διαβάστηκε 2193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.