Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 16:58

Νέες διακρίσεις για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο για τον Ηρακλή Αγρινίου, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της πάλης στα Άνω Λιόσια στις 20 και 21 Ιανουαρίου (αναγνωρισμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα από την Γ.Γ.Α. και την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ ., όπου ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής Γιώργος Καψιμάλης είναι κρατικά αναγνωρισμένοι).

dav

Ο Χρήστος Λιόκαυτος πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία -94 ανδρών κάνοντας τέσσερις νίκες και ήττα στον τελικό. Η Κωνσταντίνα Παληογιάννη κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση στην κατηγορία -62 γυναικών, πετυχαίνοντας τρεις νίκες και μια ήττα και αυτή στον τελικό. Πολύ καλή θέση, την τέταρτη συγκεκριμένα, πήρε ο Βασίλης Μάρης, ο όποιος πέτυχε δυο νίκες και δυο ήττες (η μια στον ημιτελικό στην κατηγορία +94 ανδρών). Πολύ καλές εμφανίσεις και για τους αθλητές Γιώργο Χεινώπορο και Δημήτρη Σταθοχρηστόπουλο στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο.

dav

Ο Γιώργος Καψιμάλης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις θέσεις που πήραν οι αθλητές του γιατί το κατάφεραν σε κατηγορίες με πολλές συμμετοχές, καθώς είναι χαρακτηριστικό πόσους αγώνες έπαιξαν για να φτάσουν στον τελικό.

dav

agriniopress.gr
 
Διαβάστηκε 2753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.