Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 00:49

Οι Warriors σχολιάζουν το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Πανιώνιος 1-1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Δεν κατάφερε δυστυχώς να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ο Παναιτωλικός μας, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Ο Παναιτωλικός έδειξε για ακόμα μια φορά βελτιωμένος και αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε τελικά να πάρει και τους 3 βαθμούς, καθώς αν και είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα δεν κατάφερε τελικά να κλειδώσει την νίκη και δέχτηκε την ισοφάριση με το μοναδικό σουτ που επιχείρησε η αντίπαλη ομάδα. Οι παίχτες δείχνουν να έχουν θέληση αλλά η εικόνα της ομάδας φωνάζει για άμεση μεταγραφική ενίσχυση καθώς οι επιλογές έχουν μειωθεί, ειδικά μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις.
 
Στα εξωαγωνιστικα μόνο γέλιο προκαλεί η απαγόρευση μετακινήσης που ίσχυε για το ματς αυτό.  Η απόφαση αυτή είναι ενδεικτική για το πως είναι το ποδόσφαιρο που θέλει πραγματικά η πολιτεία. Όπως και να χει, η φιλοξενία που μας είχαν επιδείξει οι "Πάνθηρες" στον 1ο γύρο ανταποδόθηκε. Η αλληλεγγύη το όπλο και των οπαδών.
ΥΓ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Πάνου Στεργίου, καλό ταξίδι σε έναν πιστό Παναιτωλικό.
Διαβάστηκε 1621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.