Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 18:08

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την ανακοίνωση της σύνθεσης της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, σήμερα 23 Ιανουαρίου 2018,  ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμμετοχή μου στην Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 στην Πάτρα, απηχεί την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα να στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έχει καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Στην κατεύθυνση αυτή, θα εργαστούμε συλλογικά για την αθλητική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας, την ενίσχυση της  τοπικής μας οικονομίας και της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, σχεδιασμό που προωθούμε και υλοποιούμε ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Διαβάστηκε 707 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.