Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 23:27

"Ψάχνοντας την ερμηνεία" εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση για τους κινδύνους του Διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση στο Internet (Τετ 31/1/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του  Δήμου Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση   

αφιερωμένη στην ενημέρωση για τους κινδύνους του Διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση στο Internet

την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ.

στο Κτίριο της πρώην Τράπεζας Ελλάδος.

Εν όψει την Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (06/02/2018) η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο Χρήστο Τερνιώτη θα πραγματοποιήσουν με τη συμμετοχή του κοινού ένα παιχνίδι ρόλων για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το βιωματικό παιχνίδι στηρίζεται στους διαλόγους του νέου βιβλίου της συγγραφέως με τίτλο «Ψάχνοντας την ερμηνεία», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Τερνιώτης θα αναλύσει το ψυχολογικό προφίλ των παιδιών και των εφήβων με αυξημένο κίνδυνο έκθεσης στο Διαδίκτυο και η Αριάδνη Δάντε θα παραθέσει τους κινδύνους Διαδικτύου και θα συστήσει τρόπους πρόληψης των κινδύνων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 9 ετών, εφήβους και ενήλικες και έχει στόχο να αφυπνίσει το κοινό, ώστε να αντιληφθεί ότι η περιήγηση στο Διαδίκτυο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

 

Διαβάστηκε 1861 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 01:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.