Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:49 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 13:44

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το CASH & CARRY ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας Α.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε φέτος η εταιρεία ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας Α.Ε. την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, το περασμένο Σάββατο 20.01.18 στον Πολυχώρο ΕMILEON.

Ο κ. Αλέξιος Γουργολίτσας, ευχήθηκε στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Παράλληλα, τόνισε την αναβαθμισμένη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία CASH & CARRY ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας ΑΕ. και ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξη τα 42 χρόνια λειτουργίας. Τόνισε ιδιαίτερα το όραμα του κ. Ανδρέα Γουργολίτσα το 1976, που έγινε πραγματικότητα, υπερνικώντας όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο κ. Π. Τσιχριτζής, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Γ. Τσιαβίκος, πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και το προσωπικό της εταιρείας με τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική, ενώ το φλουρί, που το συνόδευε δώρο αξίας που παρέδωσε η κα. Βούλα Γουργολίτσα, "έπεσε" σε υπάλληλο της εταιρείας.

www.monami.gr

Powered by

 

Διαβάστηκε 1351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα