Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 21:22

Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γενική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ. Αναλυτικά το κάλεσμα του συλλόγου:

Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας σε γενική συνέλευση και το κόψιμο της πίτας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του 3ου ορόφου στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Κατά τη διαάρκεια της συνέλευσης θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα,ο απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου μας τη χρονιά που πέρασε αλλά και οι προτεραιότητες για τη νέα χρονιά.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πρόεδρος: ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Αντιπρόεδρος: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Γενικός Γραμματέας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Οργανωτικός Γραμματέας: ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Ταμίας: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ
Αναπληρωτής Ταμίας: ΚΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Μέλη: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΚΑΣ

Εξελεγκτική Επιτροπή:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ

Υπεύθυνη Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διαβάστηκε 1429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.