Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 12:14

Προσλήψεις από τη Νέα Οδό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσλήψεις από τη Νέα Οδό. Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρά η «Νέα Οδός», ενημερώνοντας ταυτόχρονα:

«Οι προσδοκίες μας από τους παρόντες και μελλοντικούς συνεργάτες μας αναλύονται πλήρως στις Αξίες μας. Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, αφοσίωση, συνεχής προσπάθεια ανάπτυξης, ομαδικό πνεύμα και αποτελεσματική επικοινωνία, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Οι μέθοδοι, καθώς και τα συστήματα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Οδού, μας καθοδηγούν στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, των οποίων την περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στηρίζουμε μέσω εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τους εργαζόμενους της εταιρίας, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, εντοπίζουμε τα ταλέντα και στηρίζουμε την εξέλιξή τους με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την πρωτοβουλία».

 

Διαβάστηκε 1933 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία