Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:27 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 22:08

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-1 (Διάφορα Συμβάντα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μπεχαράνο MVP στο Αγρίνιο

Ο Ντάνι Μπεχαράνο ήταν σήμερα ο MVP της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο. Ο 24χρονος μέσος «έφτιαξε» παιχνίδι, ανασταλτικά ήταν σωστός και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Κότνικ αντέδρασε σωστά στο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή του.  

Στο νοσοκομείο ο Κλέσιο

Στο νοσοκομείο ο Κλέσιο

Ο ακραίος του Παναιτωλικού ζαλίζονταν και κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε εξετάσεις

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Κλέσιο, που έπαιξε για λίγα λεπτά σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο ακραίος του Παναιτωλικού χτύπησε σε μία σύγκρουσή του με τον Κότνικ, σχίστηκε το πρόσωπό του και ζαλίζονταν. Αποχώρησε με φορείο εκτός γηπέδου και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει ανησυχία. 

gazzeta,gr

Γήπεδο Παναιτωλικού: Λουλούδια στη θέση του Πάνου Στεργίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γήπεδο Παναιτωλικού: Λουλούδια στη θέση του Πάνου Στεργίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η οικογένεια, οι φίλοι και η Διοίκηση του Παναιτωλικού, άφησαν στη θέση που καθόταν ο Πάνος Στεργίου (πιστός φίλαθλος της ομάδας) που «έφυγε» πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 55 ετών, λουλούδια, μία φωτογραφία του και μία φανέλα του Παναιτωλικού, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ως φόρο τιμής στη μνήμη του!

Ενδεικτική η ανάρτηση της κόρης του άτυχου 55χρονου στο facebook:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Παναιτωλικού που στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο σαν ένδειξη αγάπης προς τον πατέρα μου Παναγιώτη τον τίμησε στην θέση του και απέδωσε τα συλλυπητήριά σε όλη την οικογένεια».

panos stergiou panaitolikos

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.