Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 18:37

Νέες καταγγελίες Μιχάλη: «Ενόχλησαν οι παρεμβάσεις μου στον Εισαγγελέα» (Ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Γνώριζα εξαρχής ότι ερχόμουν στον λάκκο των λεόντων» – Τι απαντά η 6η ΥΠΕ

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσαν οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβει, ο απερχόμενος πλέον Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μιχάλης, μετά την αποδοχή παραίτησής του από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Παραίτηση που είχε υποβληθεί εγγράφως από τον κ. Μιχάλη στον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό, στις 21 Νοεμβρίου 2017. Ο κ. Μιχάλης, -του οποίου παρεμπιπτόντως η απομάκρυνση επισήμως δεν έχει εκδοθεί όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ- άνοιξε τα χαρτιά του χθες, στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Εκτός των άλλων, ο κ. Μιχάλης, άφησε να εννοηθεί, ότι για την απόφαση του Υπουργείου δεν ενημερώθηκε ο ίδιος από στέλεχος του Υπουργείου, αλλά μέσω υπαλλήλων, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά γνώριζε ερχόμενος στο νοσοκομείο Αγρινίου, ότι θα πρόκειται για λάκκο των λεόντωναφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές εναντίον μερίδας του προσωπικού.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφορά του απερχόμενου Διοικητή, σύμφωνα με την οποία, ενόχληση προκάλεσε σε ορισμένους, ακόμα και στην 6η ΥΠΕ, το γεγονός ότι συχνά περνούσε την πόρτα του Εισαγγελέα για διάφορα θέματα. «Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της 6ης ΥΠΕ

«Είναι κατανοητή η πικρία του κ. Μιχάλη λόγω της διακοπής της θητείας του ως Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις εν θερμώ δηλώσεις ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα».

Η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου έχουν γνώση των αληθινών γεγονότων και θα έχουν σύντομα αποτίμηση και ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας».

agriniotimes.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.