Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:40 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 21:02

“Το λουλούδι της λίμνης” (νέος διαγωνισμός) για Τρίτη 11 Αυγούστου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη θα προσφέρει στους αναγνώστες του τρία (3) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το λουλούδι της λίμνης» των συγγραφέων Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

to louloudi ths limnhs

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το λουλούδι της λίμνης
Μια αόρατη αλυσίδα ενώνει το χθες με το σήμερα, καθώς η ομίχλη γύρω από τη λίμνη κρύβει τα μυστικά της.

1820. Τρεις σκλάβες από το χαρέμι του Αλή Πασά δραπετεύουν και έπειτα από πολλές περιπέτειες αποκτούν μια σκληρά πληρωμένη ελευθερία. Ταξιδεύοντας στη Δύση, μεταφέρουν χρυσάφι και πολύτιμα πετράδια. Αντιμετωπίζουν τους κινδύνους ενωμένες και κατακτούν την ευτυχία και τον έρωτα.

2015. Σήμερα η Στέλλα, απόγονος μιας από αυτές, βρίσκεται αναπάντεχα αντιμέτωπη με το μυστήριο μιας τεράστιας κληρονομιάς κατατεθειμένης σε ελβετική τράπεζα.

Το χθες την κυνηγά, ενώ γύρω της υφαίνονται σαν ιστός αράχνης άγνωστα συμφέροντα που την εμπλέκουν στο μυστηριώδη φόνο ενός καθηγητή ιστορίας.

Τι ανακάλυψε αυτός ώστε να του κλείσουν για πάντα το στόμα; Ποιοι θέλουν η Στέλλα να είναι ο επόμενος στόχος;

Η γοητεία της λίμνης των Ιωαννίνων και η λαγνεία του χαρεμιού μπερδεύονται με τα κοσμοπολίτικα σαλόνια στη Βιέννη και στο Παρίσι. Τώρα η Στέλλα, στα Γιάννενα και στη Ζυρίχη, μέσα από ερωτικούς σταθμούς και ίντριγκες, ανακαλύπτει την αλήθεια.

Όλα είναι νωχελικά, αλλά και δυνατά, την ωθούν σε επικίνδυνες καταστάσεις, την οδηγούν στα άκρα, ενώ αναζητά την τρυφερότητα.

Ο ψίθυρος του έρωτα και του πάθους φτάνει μέχρι την άκρη του νερού, εκεί που ανθίζει το λουλούδι της λίμνης.

- See more at: http://agrinio-life.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%af%ce%bc%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd/#sthash.3eyQQQwM.dpuf

Διαβάστηκε 5449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.