Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:08 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 19:53

Έκθεση ζωγραφικής της Άντας Κότσαλου στο Μεσολόγγι (Πεμ 18/1 - Κυρ 11/2/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου, στην “Κοχλίας Coffee Gallery” στον πεζόδρομο Λόρδου Βύρωνος στο Μεσολόγγι θα φιλοξενούνται οι ζωγραφικές δημιουργίες της Άντας Κότσαλου. Tο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 21.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η ίδια περιγράφει το ταξίδι της στη ζωγραφική με τα εξής λόγια:

“Ζωγραφίζω περίπου 6 χρόνια. Ξεκίνησα με παρότρυνση των παιδιών μου. Αγαπώ τόσο πολύ να ζωγραφίζω που κάποιες φορές αναρωτιέμαι πως ζούσα χωρίς τη ζωγραφική. Δεν θα πω ποτέ ότι είμαι ζωγράφος. Δεν πιστεύω ότι φτάνει μια ζωή για να πω κάτι τέτοιο… Ανακαλύπτω τα μυστικά της ζωγραφικής με πολύ δουλειά και με τη βοήθεια του ζωγράφου και χαράκτη Μιχάλη Κότσαρη. Προσπαθώ ότι ζωγραφίζω να είναι ένα βήμα πιο πέρα από το προηγούμενο έργο. Εν ολίγης η ζωγραφική είναι η ζωή μου”.

Διαβάστηκε 1547 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 10:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.