Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 20:55

“Το μυστικό της ροδακινιάς” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 10 Αυγούστου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το μυστικό της ροδακινιάς» της Άλλεν Σάρα Άντισον

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

to mystiko ths rodakinias

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το μυστικό της ροδακινιάς
Η οικονομική καταστροφή χτύπησε την οικογένεια της Γουίλα γενιές πριν. Το μέγαρο που είχε χτίσει ο προ-προπάππος της, το λαμπρότερο αρχοντικό της περιοχής, στέκει τώρα ερείπιο, μνημείο κακοτυχίας.

Η Γουίλα μαθαίνει ότι μια παλιά συμμαθήτρια της, η πλούσια, κοσμική Πάξτον, θα το επαναφέρει στο παλιό του μεγαλείο. Ίσως το βαρύ σκοτεινό παρελθόν να περάσει επιτέλους στη λήθη. Αντίθετα, όταν κάτω από τη μοναδική ροδακινιά του κτήματος βρίσκεται θαμμένος ένας σκελετός, τα παλιά μυστικά αρχίζουν να ξεμυτίζουν στο φως.

Η Γουίλα και η Πάξτον αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο. Γιατί, για να μπορέσουν να κυνηγήσουν την ευτυχία στο παρόν. πρέπει να ξεσκεπάσουν αλήθειες από το παρελθόν.

- See more at: http://agrinio-life.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1/#sthash.poViL92s.dpuf

Διαβάστηκε 4366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.