Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 20:31

Παρουσιάστηκαν τα πρακτικά του Α’ Διεθνούς Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού Τριχωνίδας-Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου και η Αρχαιολογική – Ιστορική – Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων πραγματοποίησαν την παρουσίαση του τρίτομου έργου των Πρακτικών του Α’ Διεθνούς Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού Τριχωνίδας και Ναυπακτίας, που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2012.

Η εκδήλωση της παρουσίασης των πρακτικών έγινε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Για τα πρακτικά του ενδιαφέροντος Συνεδρίου μίλησαν στην εκδήλωση ο κ. Γρηγόρης Κωσταράς, καθηγητής Φιλοσοφίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Βασίλης Κατσαρός, καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε και η κα Κωνσταντίνα Σκανδάλου – Κορδολαίμη, Φιλόλογος.

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (2)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής Αγρινίου, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας, εκπρόσωποι φορέων, ενώ χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Ιστορικής – Λαογραφικής Εταιρείας Θεστιέων, πρώην Δήμαρχος Θεστιέων κ. Βασίλης Φουντούλης.

Δείτε φωτο από την εκδήλωση:

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (3)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (4)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (5)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (6)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (7)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (8)

praktika-synedrio-topikis-istorias-agr (9)

agriniopress.gr

 
Διαβάστηκε 1008 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.