Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 00:28

Επιστρέφει το ελληνικό Λιγκ Καπ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστρέφει το ελληνικό Λιγκ Καπ! Και τρίτη διοργάνωση εν όψει για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας… Στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή (12/1) έπεσε στο τραπέζι από τη διοίκηση του συνεταιρισμού η πρόταση για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ. Κάτι, που έγινε κατ’ αρχήν ομόφωνα αποδεκτό και έτσι το ελληνικό Λιγκ Καπ επιστρέφει φέτος, έπειτα από 28 χρόνια (έγινε μόνο μια χρονιά το 1990 με νικήτρια την ΑΕΚ).

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει συνολικά 15 νοκ άουτ ματς, που θα γίνονται τον Μάιο, μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Τα οφέλη, που θα προκύπτουν, πέρα από την αγωνιστική επιμήκυνση της περιόδου, αναμένεται να είναι και οικονομικά για τους συμμετέχοντες.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο θα κατατεθεί στο επόμενο συμβούλιο του διοικητικού φορέα της Α’ Εθνικής και εν συνεχεία θα υπάρξει η σχετική κατάθεση στην ΕΠΟ, η οποία και πρέπει να την επικυρώσει.

Να σημειώσουμε ότι με μεγάλη επιτυχία Λιγκ Καπ γίνεται στην Αγγλία, ενώ η διοργάνωση από τις προηγμένες ποδοσφαιρικές χώρες, υπάρχει και στη Γαλλία.

Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας σχετικά με τις αποφάσεις του Δ.Σ. αναφέρεται:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1 / Θα αποσταλεί προς τη FORTHNET/NOVA η ομοφώνως διαμορφωθείσα πρόταση των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

2/ Αποφασίστηκε ομοφώνως όπως μελετηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ολοκληρωμένη πρόταση διοργάνωσης  League Cup, το Μάιο του 2018, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Super League».

www.a-sports.gr

Διαβάστηκε 1446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.