Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 21:39

Παράταση για την υποβολή Δήλωσης Συγκομιδής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράταση στη συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2017, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ δίνεται με απόφαση της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων και του Τμήματος Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών.

Η Δήλωση Συγκομιδής υποβάλλεται πλέον με ευθύνη του αμπελουργού μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας "Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων" της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Επίσης ανακοινώνεται ότι με νέα απόφαση του Υπ.Α.Α.Τ. ενεργοποιείται ξανά η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 .

Δηλώσεις Συγκομιδής που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ψηφιακή υπηρεσία δύνανται να κατατεθούν χειρόγραφα στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μέσα στην ίδια προθεσμία.

Διαβάστηκε 1851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.