Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 15:15

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού! Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, που έχει δουλέψει ως προπονητής στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και φτάνει το απόγευμα στο Αγρίνιο για τα περαιτέρω…

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 ο Παναιτωλικός κερδίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τερματίζει την καριέρα του προπονητή Τραϊανού Δέλλα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και ποδοσφαιριστής που είχε την τύχη να φορέσει τη φανέλες ομάδων όπως η ΑΕΚ, η Σέφιλντ, η Περούτζια και (κυρίως) η Ρόμα, δεν κάθισε ξανά σε πάγκο.

Η ομάδα που τον έστειλε στην ανεργία πριν 17 μήνες, του δίνει δουλειά. Ο Δέλλας είναι ο νέος προπονητής των κυανοκίτρινων και το πρώτο παιχνίδι μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του, ο Παναιτωλικός το δίνει στον… «τόπο του εγκλήματος»: Στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής!

Στρατόπεδο δεν αλλάζει μόνο ο Τράι, αλλά και οι δύο σκόρερ της αναμέτρησης του 2016. Ο Ροντρίγκες που είχε κάνει το 0-1 στο 12’ θα βρεθεί απέναντι στον Ουάρντα που είχε πετύχει το δεύτερο γκολ στο 93’.

http://www.agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1950 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.