Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:16

Ναύπακτος: Διημερίδα για το παιχνίδι και την αξία του στην οικογένεια (Σ/Κ 13-14/1/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πώς το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις μιας οικογένειας; Πώς μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα γονέων και παιδιών και πώς θα βρει την εφαρμογή του αυτό που συνήθως αποκαλούμε ως «ποιοτικό χρόνο»;

Οι απαντήσεις θα δοθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιανουαρίου σε μία αξιόλογη Διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο «Τεχνουργείον» στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου από τον εργοθεραπευτή Μιχάλη Λιβιτσιάνη και τη γνωστή σε όλους «Σβούρα», Άντζυ Κάντζου.

Αναλυτικότερα:

Στις 13 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 οι γονείς συμμετέχουν στην ενημερωτικού/εκπαιδευτικού χαρακτήρα ομιλία του κ.Λιβιτσιάνη με θέμα «Παιδί-Παιχνίδι-Γονέας».

Στις 14 Ιανουαρίου, από τις 17:30 έως τις 20:30, πραγματοποιούνται 3 ωριαία βιωματικά εργαστήρια στα οποία συμμετέχουν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους.
Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ

Με την υποστήριξη: Πλαστικά Κοτρώνης, Πιπίνος, Centro Porto, Carousel Kids, Το Γλυκό

Διαβάστηκε 1491 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.