Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 11:08

Μεσολόγγι: Ένα βίντεο για να το αγαπήσετε!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι λίγο – πολύ έχουν ακούσει για το ιστορικό Μεσολόγγι. Πόσοι όμως γνωρίζουν την πόλη και την περιοχή και όσα μοναδικά μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη;

Το αδελφάκι της ΑΙΧΜΗΣ, το τουριστικό site visit-aitolia.gr (που είναι σε φάση συνεχούς επεξεργασίας) παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοναδικό βίντεο για τον διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου. Ένα βίντεο φτιαγμένο από Μεσολογγίτες που θέλουν να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται. Με την χρήση της τεχνολογίας να κάνει την διαφορά, η λήψη από drones και η τεχνική του timelapse είναι υπαίτιες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα σχόλια στο διαδίκτυο για την δουλειά ήδη είναι εξαιρετικά και ο θεατής μπορεί μέσα σε 6:30 λεπτά να πάρει μια γερή… δόση από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό, τις Οινιάδες, να μεταφερθεί νοερά σε αυτόν τον παράδεισο που είναι σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Η ιστορία, η φύση, τα ποτάμια, τα αρχαία θέατρα, οι βελούδινες παραλίες, τα μνημεία, η διασκέδαση σε όλο τον δήμο περνούν καρέ – καρέ και δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Το Μεσολόγγι και όλη η ευρύτερη περιοχή είναι ερωτεύσιμα! Μετά απ’ αυτό το βίντεο θα το αντιληφθείτε και θα θέλετε να βιώσετε από κοντά αυτή την εμπειρία ζωής…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4533 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.