Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:04 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 17:15

Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρεθεί ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών πραγματοποιήθηκε ημερίδα του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου σχετικά με τις επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών και της προώθησης Ελληνικών Προϊόντων στη γείτονα χώρα.

Ήδη ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κουτσίκος έχει αποδεχθεί πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” και άμεσα θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε επιχειρήσεις της περιοχής, να συνομιλήσει με τοπικούς παραγωγούς και να εξετάσει τα πεδία συνεργασίας.

“Η Αιτωλοακαρνανία για ακόμη μια φορά θα βρεθεί στο επίκεντρο και ευχόμαστε με αποτελεσματικό και ωφέλιμο τρόπο για εκείνη…” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”.

ellinotourkiko-epimelitirio (2)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.