Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 18:48

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως αναμενόταν ο Ισπανός μέσος είναι στους 19 (θα κάνει και ντεμπούτο) που επέλεξε ο Χιμένεθ για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, επιστροφή Βράνιες, αύριο η μαγνητική για Μπακασέτα.

Από τη στιγμή που δεν τον πήρε στο Αγρίνιο ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ προόριζε για ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό τον Ερίκ Μοράν. Έτσι και θα γίνει… Η προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο Σεβιγιάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Ισπανό μέσο, ενώ σε αυτή (σ.σ.: αποστολή) βρέθηκε και ο Βράνιες ξανά.

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Ούρος Τσόσιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Αντρέ Σιμόες πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ αύριο (Τρίτη 9 Ιανουαρίου). Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάια, Αντωνίου», ενημέρωσε χαρακτηριστικά η Ένωση.

Ο Μπακασέτας αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα, φαίνεται πως δεν έχει κάτι το σοβαρό, όμως όλα θα φανούν αύριο το πρωί στη διάρκεια της μαγνητικής. Εκτός για αποστολής έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Τσόσιτς και Ανέστης (πλην των δεδομένων Μάνταλου και Γιόχανσον λόγω του σοβαρού τραυματισμού τους)…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.