Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:27 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 17:38

Προϊόντα ΑΜΦΙΓΑΛ και στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. γνωστοποιεί στο καταναλωτικό κοινό της Αιτωλοακαρνανίας ότι ξεκινά τη διάθεση προϊόντων και στα καταστήματα του νομού.

Ήδη, φέτα παραγωγής μας, μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας και γενικότερα της επαρχίας Βάλτου, της Βόνιτσας και του Ξηρομέρου, ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα μας θα είναι διαθέσιμα και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού.

Σημειώνουμε ότι τα ΠΟΠ προϊόντα μας με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση και με τήρηση των κανόνων που επιβάλει η κείμενη εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, με πρώτη ύλη το γάλα που συγκεντρώνουμε από τους ντόπιους παραγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 693-945-7802.

Διαβάστηκε 2305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία