Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 14:20

Γ. Τσακίρης: Έγκλημα να μην υπάρχει ο Παναιτωλικός στη Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το σχόλιo του για το παιχνίδι και τις δύο ομάδες, ΑΕΚ και Παναιτωλικό έκανε στο agrinionews.gr ο ρεπόρτερ ΑΕΚ (sport-fm.gr, gazzeta.gr) Γιώργος Τσακίρης. Ο έγκριτος δημοσιογράφος της αθηναϊκής ομάδας αφού εξήρε πρώτα την εικόνα της ομάδας του και μιλώντας για τον Παναιτωλικό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι πιθανή μη παραμονή του Παναιτωλικού στη Super League θα είναι έγκλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφερόμενος, τόσο στην οργάνωση όσο και στο γήπεδο της ομάδας. Αναλυτικά:

« Δεν περίμενα τόσο εύκολη νίκη. Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να βάλεις οκτώ γκολ στους ίδιους αντιπάλους. Είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας της φετινής ΑΕΚ με όλες τις προηγούμενες που είχαν περάσει από το Αγρίνιο, με Πογιέτ, Μοράις… Αυτή η διαφορά ποιότητας και το γεγονός ότι έχει δέσει πάρα πολύ αυτή η ομάδα με τον Χιμένεθ που έχει φτιάξει μια σφιχτή ομάδα, αυτό το πράγμα δείχνει ότι να κρατήσει την ΑΕΚ ως το τέλος για το πρωτάθλημα.

Σήμερα κέρδισε με εμφατικό τρόπο και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη μέρα μετά το πέντε – μηδέν του ΠΑΟΚ για να εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση!

Ο Μπακασέτας έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήταν σούπερ ο Κονέ και ο Μασούντ έδειχνε σα να ήταν στην ΑΕΚ δύο χρόνια! Τέτοια ήταν η συμπεριφορά του.

Η σημερινή νίκη ήταν ένα ηχηρό μήνυμα που φωνάζει ότι η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Για τον Παναιτωλικό, είναι η πρώτη φορά που με απογοητεύει. Νομίζω έχει προβλήματα μεσοαμυντικά, όχι μεσοεπιθετικά. Έχει παίκτες μπροστά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα μπορούσε σήμερα να βάλει δύο και τρία γκολ αλλά ο Τσιντώτας έκανε μεγάλη εμφάνιση, αλλά αυτό έγινε μετά το μηδέν- τρία  όταν η ΑΕΚ είχε τραβήξει χειρόφρενο.

Νομίζω ότι ο Μάκης (σ.σ.Χάβος) είναι λίγο γυμνός… Χρειάζεται παίκτες πίσω γιατί τους έχει δοκιμάσει όλους. Και  με τον Μόρα, και με  τον Μιχάι και με τον Μύγα και με τον Χαντάκια… δε βλεπόταν. Οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από Πλατανιά και Κέρκυρα για να απειληθεί με υποβιβασμό και θα είναι και έγκλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην υπάρχει ο Παναιτωλικός στη Super League. Έγκλημα! Είναι μια ομάδα απίθανα οργανωμένη με εκπληκτικό γήπεδο, το λέω συνέχεια όποτε έρχομαι εδώ, το οποίο δεν πρέπει να χαθεί με καμία… κυβέρνηση από τη Super League»!

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.