Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:38 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 00:54

Φάκελος σχέσεις: Τα 3 πράγματα που κρύβει ένας άνδρας από μία γυναίκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι οι άνδρες δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με αποτέλεσμα άλλοι να είναι πιο ανοιχτοί και άλλοι πιο κλειστοί όσον αφορά αυτά που λένε στη σύντροφό τους. 

Επιπλέον, οι περισσότεροι άντρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από ό,τι νομίζει μια γυναίκα και μερικές φορές απλά δεν θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό τους. Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τρία πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα...

Τους φόβους του

Ένα από τα μυστικά που δεν αποκαλύπτουν οι άντρες, είναι ότι φοβούνται. Φυσικά οι φόβοι τους δεν περιορίζονται στις αράχνες και τις κατσαρίδες. Μπορεί απλά να φοβούνται ότι θα σας χάσουν. Είναι ο πιο σιωπηλός φόβος που έχουν.

Τις φαντασιώσεις του

Εκτός από τον φόβο της απώλειας σας, άλλο ένα πράγμα που ο καλός σας κρύβει από εσάς, είναι οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μερικές φορές, οι κάπως «προχωρημένες» ερωτικές τους φαντασιώσεις, αποτελούν θέμα ταμπού. Μπορεί να φοβάται ότι θα προσβάλει ή ότι θα τρομάξει τη σύντροφό του.

Την οικονομική του κατάσταση

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα, και μάλιστα όταν δεν την γνωρίζει καλά, είναι η οικονομική του κατάσταση. Πολλές φορές, αν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπει κάποια γυναίκα.

ΠΗΓΗ: baby.gr

Διαβάστηκε 3248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.