Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 23:02

Κινείται για Σασό ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεδομένα θα κινηθεί για ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή ο Παναιτωλικός κατά τη χειμερινή μεταγραφική σεζόν. Στο Αγρίνιο εξετάζουν μια ποιοτική λύση. Αυτή ακούει σύμφωνα με πληροφορίες στο όνομα του 26χρονου Γάλλου αμυντικού της Μπελενένσες, Βενσάν Σασό.

Ο Σασό γεννήθηκε στο Σεν-Κλοντ στις 16 Φλεβάρη του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Παρί Σεν-Ζερμέν και Ναντ. Από τα «καναρίνια» ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010 και το 2012 πήγε στην Πορτογαλία για την Μπέιρα-Μαρ.

Ακολούθησε η Μπράγκα στη χώρα της Ιβηρικής και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Championship (αρχικά ως δανεικός από τους «μινιότος» κι έπειτα αποκτήθηκε). Την τρέχουσα σεζόν επέστρεψε στην Primeira Liga για την Μπελενένσες. Είναι διεθνής σε όλα τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σαμόλης-sport24.gr

Διαβάστηκε 1439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.