Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 23:01

Κυριακίδης: «Συγνώμη από τους φίλους του Παναιτωλικού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψυχραιμία και ενότητα ζήτησε από όλους στον Παναιτωλικό ο Κυριακίδης μιλώντας στη NOVA, λίγο μετά τη «βαριά» ήττα που γνώρισαν τα «καναρίνια» από την ΑΕΚ. Παράλληλα ο έμπειρος πορτιέρο ζήτησε «συγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
«Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».

Για το «λαϊκό δικαστήριο» μετά το τέλος του αγώνα:
«Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι αυτές που θέλει ο κόσμος, όπως ούτε κι εμείς. Στεναχωριόμαστε κι είμαστε οι πρώτοι που έχουμε την ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε γιατί κι εμείς είμαστε στεναχωρημένοι με την εικόνα της ομάδας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί κι αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση:
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή φόρμα. Το δείχνουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολα για τον Παναιτωλικό. Πρέπει να δείχνουμε σε όλα τη σοβαρότητα που πρέπει και να παίζουμε μέχρι το 90′ για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πήραμε κάποιους βαθμούς από τα λεγόμενα δύσκολα παιχνίδια, χάσαμε στα θεωρητικά εύκολα. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεπεράσουμε το σημερινό σοκ, να είμαστε μια γροθιά, το έχουμε ανάγκη. Πρέπει να ζητήσουμε από τον κόσμο συγγνώμη. Οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που παίζουμε. Σίγουρα κι ο πρόεδρος είναι στεναχωρημένος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το αν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα:
«Και για μια ομάδα που πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΚ που είναι πρώτη κι αυτή μεταγραφές κάνει. Αν μη τι άλλο, εμείς που είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες να έρθουν να βοηθήσουν, να δώσουν μια διαφορετική ώθηση, ψυχολογία κι εμείς από την πλευρά μας να τους βοηθήσουμε και να γίνουμε ξανά μια δυνατή και αξιόμαχη ομάδα γιατί δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1671 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.